perjantai 23. syyskuuta 2011

Ajatuksissani neulon


Mielessäni on ihanat paksut villalangat. Suunnittelen mielessäni mitä kaikkea haluaisinkaan neuloa itselleni ja lapsille. Kaikkea ihanista tunikoista villatakkeihin. Paksuista neulepaidoista hameisiin. Ajatuksissani neulon.

Oikeasti en oikein tahdo ehtiä neulomaan. Neljän lapsen kanssa päivät etenevät vauhdilla, touhua on aamusta iltaan. Mukavaa touhua. Välillä kinastellaan, sitten taas sovitaan. Halataan ja suukotellaan. Ollaan ulkona, odotellaan koululaista. Viedään kerholaista. Siivotaan ja leivotaan. Ihanaa arkea.

Kyllä mä neulonkin. Mutta tällä hetkellä se on tahtia muutama kerros päivässä. Iltaisin en oikein jaksa enäää neuloa. Päivisin sen muutaman kerroksen ajan neulomisen täytyy olla aivotonta. Ei vaikeita kuvioita, ei ohjeita. Jotain helppoa jonka voi tuosta noin vaan ottaa hetkeksi käsiinsä. Tuntea ihanan langan kulkemisen sormissa. Tietää että jotain tästä pian valmistuu. Suuret neulomistyöt neulon tällä hetkellä ajatuksissani. Sekin on ihanaa.

Aurinko paistaa ja mieli on hyvä. Aurinkoista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Hyvä mieli, kiitos tästä! <3

  VastaaPoista
 2. ihania syyskuvia <3 ja ihanan hellyyttävä tuo viimeinen kuva <3 ajatuksissani mäkin neulon tai suunnittelen vaikka mitä. Oon vaan todennut, että kannattaa pitää vain yksi työ kerrallaan puikoilla, niin jotain joskus valmistuukin ;)

  VastaaPoista
 3. Tuttuja mietteitä.
  Ajatuksissani kudon paaaaljon enemmän kuin arkitodellisuus antaa myöden.
  Arkeni on kaikesta kiiruusta huolimatta toteen käyneitä haaveita täynnä. Tästä itseä muistutettava lankakorien äärellä huokaillessa.

  VastaaPoista
 4. ihanaa syksyä sinne päin! Minäkin ajatuksissani neulon keskeneräisiä töitäni...kaippa ne ihan oikeastikkin joskus valmistuu. toivon.

  VastaaPoista
 5. katja, <3

  pumpsi, Mulla on pakko olla monta eri työtä kesken puikoilla. Muuten tylsistyisin :D

  rva vaaksanheimo, Se on totta. vaikkei nyt juuri neulomaan ehdi niin on niin paljon kaikkea ihanaa elämässä Juuri Nyt, joista nautin niin täysillä. <3

  tiny, Kiitos samoin <3 niin toivon minäkin. että valmistuu. Niin täällä kuin sielläkin. :)

  VastaaPoista