perjantai 1. elokuuta 2014

***


Olohuoneesta lähti kaappi makuuhuoneeseen. Makuuhuoneesta rautasohva ja koristeovi olohuoneeseen. Olohuoneessa lipasto vaihtoi paikkaa. Nyt on hyvä.

Tähtipaita on edistynyt, kiitos harmaan bambun! Nyt on jo paidan kappaleet ommeltu paidaksi. Nyt pitäisi tehdä tähtikuvio silmukoita jäljitellen. En olekkaan sellaista aikaisemmin tehnyt, joten kynnys on hieman korkea.

Eilen maalailin hetken miehen rakentamia ulkokalusteita. Sitten mies jatkoi hommia ja minä lähdin lasten kanssa läheiseen leikkipuistoon. Pääsimmekin sopivasti kotiin, sitten alkoi sade.

Pojat halusivat leipoa. Nuorempi pojista teki kaurakeksejä ja vanhempi mansikkapiirakan.

Rättejä ja riepuja tarvitsee aina lisää. Oma tekemät ovat kovassa käytössä. Puuvillaiset/bambuiset tiskirätteinä ja akryyliset niin tehokkaita tahranpoistajia mm keittiönsiivoamisessa/lattioiden pyyhkimisessä. Ostinkin eilen kerän lisää 100% akryylilankaa ja tein nopsasti virkaten uuden siivousrievun. (lankana purobatik)

Nyt se onkin jo elokuu!

4 kommenttia:

 1. Pienikin muutos kotona tuntuu aina hyvältä...tuli innostus...hmmm...mitäs voisin nyt muuttaa...:))
  En osaa virkata, mutta luulen, että kutoa osaisin tuollaiset siivousrätin...tarvetta sellaiselle olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristää kyllä kummasti pienet muutokset kotona. Olohuoneesta tuli nyt kivempi <3 Helppoa tuo rätin neulominen on. Sen voi tehdä vaikka ainaoikein neuloksella. Ja tulee kivoja! :)

   Poista
 2. pienikin muutos piristää...

  VastaaPoista