maanantai 3. marraskuuta 2014

MinionsAloitin jo syyslomalla tekemään esikoiselle Minions sukkia. Sitten on tullut muita neuletöitä jotka on houkutellut enemmän ja sitten on ollut päiviä kun ei ole jaksanut edes puikkoihin koskea. Viikonloppuna päätin että teen pojan sukat valmiiksi!

Musta lanka loppui kesken (silmät ja suu) mutta onneksi meillä oli muutenkin asiaa eilen kaupungille niin ostin samalla kerän mustaa 7veikkaa ja sain kuin sainkin sukat eilen valmiiksi!

Lankana 7veljestä. 3,5mm puikot.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Vai miten se nyt meni... Mies on vihjaillut jonkin aikaa että uusille villasukille olisi tarvetta. Vihdoin lauantai-iltana etsin pari kerää 7veikkaa ja aloin neuloa miehelle sukkia. Eka on jo valmis. Jospa toinenkin valmistuisi ( tai saisi sen edes aloitettua... ;) ) piakkoin.

4 kommenttia:

  1. ihanat sukat! Kivasti ehdit/jaksat neuloa vaikka kiirettä piisaa. Pitäis munkin opetella,että ei haittaa vaikka työ jää kesken...turhauttaa aloittaa kun tietää, ettei saa kun rivin silloin tällöin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neulominen on sellainen oma henkireikä <3 Pakko olla jotain aina puikoilla. Vaikkei jaksaiskaan neuloa niin mua ahdistaa jos tiedän ettei mitään ole edes kesken mihin tarttua... :DD

      Poista