tiistai 24. helmikuuta 2015

LinnassaHiihtolomalla sain valmiiksi pitkävartiset villasukat itselleni. Varressa valepalmikko, vähän kirjoneuletta (olisi saanut olla jollain muulla värillä, nyt ei oikein erotu, mutta saa kelvata :) ) ja päävärinä ystävältä saatu lankakerä: punasävyinen novitan 7 veljestä tweed.

Perjantaina menimme koko perhe päiväretkelle Hämeen linnaan. Oli kyllä mukava reissu. Kaikki lapset tykkäsivät todella paljon ja myös me aikuiset! Oli mielenkiintoinen paikka. Lisäksi kävimme vankilamuseossa (jossa oli kivasti tekemistä lapsille, saivat oman kortin  johon laittoivat mm sormen jälkensä) ja military museossa.

Hiihtoloma meni kivasti ja nopeasti. Kävimme Disney on ice, sisäleikkipuistossa, leffateatterissa katsomassa Risto Räppääjän, vietimme 6v synttäreitä, kävimme tuolla linnassa. Ja tämän lisäksi myös rentoa kotona olemista joten oli kyllä täydellinen loma!

Ostin lomalla itselleni mustan tunikan Gina Trikotista. Ihana perus tunika (ei pääse kuvassa oikein oikeuksiinsa) jossa pidempi takaosa ja takana pääntiessä vetoketju.Tykkään. (nyt mennään legginsit&tunika yhdistelmillä vielä kun jalassa ne tikit yhä edelleen enkä voi kiskoa farkkuja jalkaan. Nämäkin on kivoja asuja mutta voi kun odotan sitä että saan taas farkut jalkaan. Vaikka vaihtelu virkistää niin kyllä mä vaan farkkuihmisiä olen ;) )

4 kommenttia:

 1. Mekin piristimme itseämme hiihtolomalla samassa kaupungissa, se oli kyllä keskiviikko :-) Niin ja meidän reissu oli paljon arkisempi ohjelmaltaan; sisälsi parin matkailuauton koeistumista, mäkkärin ja sittarin. Linnan näimme ja se tuntui herättävän kovasti kiinnostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa teidänkin reissu. Mekin kävimme linnan jälkeen syömässä, kylläkin hesessä :)

   Poista
 2. Ihana loma teillä ollut! Ihanat sukat sait valmiiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä piristävä loma. Kiitos <3

   Poista