perjantai 15. toukokuuta 2015

Valmista


On täällä tullut jotain valmistakin. :)

Pari tiskirättiä taas virkkasin. Niitä tarvitsee aina. Novitan bambulanka on tähän hommaan tosi hyvä. Vain isoäidinneliö ja se on siinä :) Yksinkertaista ja kaunista.

Itselleni tein villasukat ohuemmasta langasta. Lankana nalle taika. 3mm puikot.

Aloitin miehen villapaidan tammikuussa. tarkoitus oli että teen sen nopeasti jo talveksi lämmittämään. No, eihän se ihan niin nopeasti valmistunutkaan.. Mutta nyt se on valmis! Ohje Novitan 7veljestä lehdestä. lankana 7veljestä.

Täällä meillä jyllää yhä vatsatauti. On joku inhottava pitkä aikainen tapaus. Monta päivää vatsa kipeenä. :/ Miehen piti mennä eilen sisarustensa kanssa tukholmaan mutta reissukin jäi väliin kun tauti iski. Itselläni ollut maha monta päivää kipeä, eilen oli todella huono olo. 9v oksenteli alkuviikosta ekaa kertaa elämässään! Maha oli hänellä todella kipeä vielä keskiviikkonakin.. Vain pienin on tällä hetkellä sairastamatta. Menisipä jo pian ohi!

Kevät on jo pitkällä. Töissä ollaan juhlittu jo kevätjuhla. poikien kevät juhla on ensi viikolla ja tyttöjen toukokuun vikalla viikolla. Yhtä juhlaa siis täm toukokuun loppu! :)

1 kommentti:

  1. Se tunne kun alkaa valmiitakin neuleita tippumaan <3 Kauniita ovat. Tuo villapaita lämmittää ihan varmasti juhannuksenakin ;-) jos yhtään samanmoista keliä kuin vuosi sitten.
    Paranemisia tupaanne!

    VastaaPoista