sunnuntai 4. lokakuuta 2015

MökilläOlen haaveillut jo pitkään omasta Tuias mukista. Viikko sitten menin ystävän kanssa Syysmarkkinoille ja siellä oli "Tuias" myymässä näitä ihania mukejaan (yms ihania tekemiään tuotteita) Vihdoin sain ostettua oman ihanan Tuias mukin. Arjen luksusta juoda kahvi ihanasta mukista. Ja viikonloppuihin tuo ihanuus kuuluu varsinkin. On sillä vaan suuri merkitys minkälaisesta kupista sen kahvinsa juo... ;)

Työkaveri tekee ihania pieniä ompelutöitä ja häneltä ostin pienen tähtipussukan. Todella kätevä töissä: siinä kulkee mukana puhelin, avaimet jne..

Perjantaina lähdimme taas mökille! Ihanaa. Vähän eri porukalla kuin yleensä. Vanhin lapsista halusi jäädä mummulle ja papalle koska hänellä oli lauantaina säbäpeli. No se sopi mummulle ja papalle ja se sopi meille joten mikäs siinä. Myös Alina - koira jäikin mummulle ja papalle viikonloppu hoitoon.

Niin ihanaa aikaa taas mökillä. Yhdessä oloa, kynttilöitä, pelikorttipelejä, haravointia, kävelylenkki jne. Rentoa oloa perheen kanssa luonnon helmassa. Niin nautin. Minä, tytöt ja Helga- possu lähdimme jo lauantaina kotiin. (koska meillä tänään menoa) Mies, poika ja Taisto- koira jäivät mökille vielä toiseksi yöksi.

Ihana viikonloppu taas takana, vielä nautitaan sunnuntaista!

8 kommenttia:

 1. Nuo Tuias mukit ovat kyllä kauniita. Ja nuo villasukat joita kudot..:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis tosiaan tuo ylimmän kuvan muki ja alimman kuvan metsä. Minä vietin melkein koko viikonlopun sisätiloissa, kun täällä oli kirjamessut. Ja eilen olisi ollut niin ihana ulkoiluilma. No, ensi viikonloppuna sitten metsään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kirjamessut on ihanat! Pitäisi mennä taas joskus <3

   Poista
 3. Ihana muki! ♥ Ihana kun teillä nyt mökki. Söpö tuo tähti pussukka!

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja rauhaisaa <3
  Onko teillä mitenkä pitkä mökkimatka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Mökille ajaa n 1,5h. Juuri sopiva matka. Ei liian pitkä muttei liian lyhytkään... :)

   Poista