lauantai 13. helmikuuta 2016

Anelmaiset


Tämä talvi on ollut aikamoista sään vaihtelua. Pari viikkoa sitten koiran kanssa kävellessä, lumet olivat lähes sulaneet. Oli aika keväinen fiilis. Sitten tuli ne älyttömän liukkaat kelit kun sai kävellä kieli keskellä suuta. Sen jälkeen taas kaikki suli pois.. Ja nyt on taas lunta. Vaikka olenkin eniten kesäihminen, niin kyllä mun mielestä talven kuuluu olla talvi. Lunta jne.

Neulomuksia on taas valmistunut. Taas anelmaisista säärystin versiot lila sävyisinä. Nämä tein tilaustyönä.

Itselleni sain vihdoin omat anelmaiset valmiiksi. Omilla lempiväreillä ja kukilla. Tykkään tosi paljon, tämän hetkiset lemppari villasukat. Ostin pitsinauhaakin (kuuluu anelmaisiin), voi olla että lisä sitäkin. En oo vielä testannut miltä näyttää. Katsotaan nyt lisäänkö. :)

Eilen leivoin juustokakun, tänään jatketaan siivouksella ja mansikkakakun tekemisellä. Tänään juhlitaan (n viikkoa etukäteen) eskarilaisen 7v synttärit! :)

Ihanaa lumista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Muutaman kerran eilen aamulla hieraisin silmiäni, kun verhoja nostin ikkunoiden edestä. Edellisen päivän oli satanut vettä ja eilen aamulla maa oli valkoinen..:)
  KAuniita neulomuksia.
  Hyvää huomista ystävänpäivää sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Nyt onkin jo kevät pitkällä. Ihanaa kevättä sinulle <3

   Poista
 2. Kyllä nyt hypitään säästä toiseen. Hyvä kun itsekään enää muistaa mitä vuodenaikaa eletään ;-)
  Suloisia sukkasia <3

  VastaaPoista
 3. Täällä samanlaiset kummalliset ilmat. Luulin jo yhdessä vaiheessa, että no nyt tuli kevät. Mutta sitten tulikin lumi ja jää. Mutta tämä valoisuus on ihmeellistä. Nytkin, puoli kuuden aikaa, melkein valoisaa. Kyllä se kevät vaan tulee :)

  VastaaPoista
 4. Noi kaikki uudet neulomukset, anelmaiset , sun muut, on kyllä aivan ihania. Olen eka kerran sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista