lauantai 30. tammikuuta 2010

Ilon hetkiä...aattelin että tää vanhan blogin viimeisin kirjoitus sopii tänne hyvin koska tässä tuli samalla esittelyäkin.. ;)

Talvella, nyt varsinkin kun on niin kovin kylmää, on ihanaa kaivaa neuleita esiin ja käpertyä lämpimään. Joulun jälkeen valmistuneet kotisäärystimet ovat olleet päivittäisessä käytössä. Legginsit ja isoneule/neuletakki on ihana yhdistelmä (eikä paina kasvavaa masua ;) ). Uusi työ hyppäsi heti puikoille potkuhousujen valmistuttua. Pitäähän pikkuisen saada neuletakkikin <3


Oon miettinyt että pitää keksiä lapsille "bloginimet" niin niistä on täällä helpompi puhua. Tyttö on syntynyt helmikuussa. Harrastuksiinkin tuo helmi sopii. Ja esikoinen mietti että jos masuvauva on poika siitä tulee Pekka ja jos tyttö niin Helmi. Joten tulkoon nyt tuo Helmi käyttöön ja tytön bloginimeksi. :)Esikoinen on sellanen rokkipoika. On niin paljon muutakin, mutta jotenkin musiikki on aina ollut sillä pienestä pitäen niin tärkeä juttu. Rytmiä löytyy, ihan kuin itsestään. Rummut sai 5v lahjaksi. Sitä ennen rummutti kaikkea mahdollista löytämäänsä (kuten edelleenkin ;) ) Olkoon hän täällä siis Rumpali. (ja onhan se rumpali pupukin niin söpö ;D )


keskimmäinen on sellanen tempperamenttinen tapaus. tahto poika. Äidin mussukka. Yhä paljon sylissä viihtyvä pian 4v kultapupu. Hiukset on jännät, erilaiset kuin esikoisella. Jotenkin aina pörrössä ja takussa. Äidin oma peikkopoika. Joten siinähän se tuli: Peikko. :)


Sisäpäiviä ollaan kulutettu lukemalla kirjoja. legoilla rakennellaan. Välillä lapset leikkii kivasti keskenään ja istun lattialle heidän lähelleen ja neulon. Samalla katselen kuinka lapset leikkii ja juttelen ja ihmettelen. <3


kasvavaa mahaa on jälleen kerran ihana ihmetellä. Silitellä. Pysähtyä kun tuntuu pienen pieniä potkuja. Hymyillä.


Päivän kahvihetki on odotettu hetki. istahdetaan. nautitaan..


10 kommenttia:

 1. Blogin seuraaminen jatkuu, tottakai :) Tervetuloa blogspotin puolelle!

  VastaaPoista
 2. Minäkin löysin uuden blogisi. Seurataan.
  Niin ja siitä neulemallista Puiskoista kirjassa. Ajattelin neuloa sen värikkään neuletakin itselleni :) Haltian takkiakin olen sillä silmällä katsonut....

  VastaaPoista
 3. Voi onnea tuhannesti uuteen blogiisi!!! Seuraan jatkossakin tiukasti! Onnellista helmikuun alkua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. onnea uuteen blogiin!! tietenkin seurataa edelleen :) ihanat potkuhousut olit tehnyt. kävin kurkkimassa vielä vanhaakin blogia ;)

  VastaaPoista
 5. söpösiä bloginimiä olet antanut:) ja onnea uuteen blogiisi!!

  VastaaPoista
 6. piisku, Kiva kun seuraat edelleen :)

  tirpana, Kiva kun löysit tänne :) Se värikäs neuletakki on kans tosi ihana. Siinä kirjassa on paljon ihania juttuja

  satu, Kiitos :)

  tiny, Kiitos :)

  Anna, Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen blogiin ja
  onnea odotukseen myös :-)

  -Ainahan katselen, mitä sulle kuuluu, vaikka ei kommentia joka kerta tule kirjoitettua ;-)

  VastaaPoista
 8. Mags, Kiitos <3 kiva kun löysit tänne. :)

  VastaaPoista
 9. rusina, ole hyvä :) ite tykkään tosta tosi paljon, tulee päivittäis kuunneltua. <3

  VastaaPoista