maanantai 1. helmikuuta 2010

sortsikelit


No, ehkei sentään. Vaikka ilmat on lämmennyt tosi paljon. Eilen vain n -3 pakkasta. Menin Netan kanssa kävelylle ja oli outoa kun ei tullutkaan kotiin naama kohmeessa vaan oli lähes tulkoon hiki. ;)

Pojat on kai kyllästynyt kerrospukeutumiseen tai jotain koska pari päivää sitten kaivoivat kaapeistaan sortsit esille, pukivat ne päälleen ja olivat sitten sisällä niissä.. :) Kyllä sitä sitten itsellekkin tuli jonkin asteinen "voi kunpa olis jo kevät"-fiilis, vaikka oon nyt päättänyt (kai siihen on kaikki viime aikaiset tapahtumat vaikuttanut) että nautin tästä talvesta täysillä: On lunta ja pakkasta, kaunista ulkona. Enkä aina elä niin että selailen kalenteria ja mietin "voi kunpa olis jo..". Elän nyt tässä päivässä, tässä hetkessä ja nautin! (tähän ainakin pyritään, pitäähän sitä kuitenkin välilä haaveilla lämpimistä kesäpäivistä, eiks niin ;D )neulominen on taas täysillä päällä. Selailen neulekirjoja, -lehtiä, -blogeja. Mieli täyttyy malleista joita haluaisin toteuttaa. Malttamaton mieli jyllää ja aloitan uusia töitä jatkuvasti, vaikka vanhatkin vielä kesken. Eilen taas hypähti yksi työ puikoille, seurauksena puikoissa!- kirjan selauksesta..

5 kommenttia:

 1. ihanaa lankaa puikoilla.

  VastaaPoista
 2. Onks toi lanka Pretty babya? :)

  Meillon pojat aina talvella sisällä sortseissa, sisällähän on lämmin ja leikkiessä tulee hiki :). Toki saavat pitkiä housuja pitää jos haluavat, eivätpä juuri halua.

  Villasukkajalka

  VastaaPoista
 3. tiny, :)

  villasukkajalka, Ei. toi on taas jämälankatyö, kuvassa näkyy woolia ja isoveljeä :)
  Meillä on niin kylmä (vanha talo) että kauhistutti poikien sortsiasu. :D itellä kun villapaita/takki päällä ja silti viluttaa. ja kun istun lattialla lasten kanssa otan usein tyynyn takapuolen alle ettei palella. Siksi tytölläkin usein kotona sukkikset+leggarit/verkkarit, kun tuolla lattiatasolla on. <3

  VastaaPoista
 4. On niin hienoa ja kahdehdittavaa, että osaat elää täysillä ja nauttia tästä päivästä:) Itse siihen myös niin kovin pyrin, mutta tuppaa välillä unohtumaan etenkin nyt, kun mieli jo siellä keväässä liiankin usein:(

  VastaaPoista
 5. Anna, Kyllähän mäkin aina välillä haaveilen keväästä, kesästä. lämpimistä päivistä. Mut tosiaan koitan nyt nauttia tästä talvestakin täysillä ja kaikista päivistä. :) Siihen tosiaan pyritään ;)

  VastaaPoista