lauantai 6. helmikuuta 2010

Enkeleitä


Eilen askartelin poikien kanssa kortteja. Yksinkertaisia (jotenkin nyt yksinkertaisuus kolahtaa itseen..). Kiiltokuvista olen innostunut, enkelikiiltokuvia tuli ostettua tuossa ennen joulua. Ne pääsi kortteihin. On siellä joukossa yksi tilda-korttikin.


Tykkään leipoa. Bravurina on mokkapalat. Niitä siskoni ja miehenveli aina pyytää, niitä pitää kuulemma jokaisen lapsen syntymäpäiville tehdä. Tykkään kokeilla uusiakin reseptejä mutta useimmiten niistä tulee hhmmmm, persoonallisia.. :D Meillä on totuttukin siihen että kahvipöydässä saattaa olla epämääräisen näköisiä möykkyjä tai kakun paloja (kuivakakun mennessä rikki kumoamisvaiheessa.) mutta yleensä ne on kuitenkin hyvänmakuisia (näöstään riippumatta) :D

Eilen päätin tehdä ekaa kertaa kierrekeksejä. Ne oli lehtileikkeen kuvassa kauniin näköisiä. Mun taikinasta tuli kuitenkin ihan liian löysää ja tarttuvaa, ei sitä voinut kaulita. Joten mättäsin kokkareita pellille lusikalla ja uuniin.. No, ihan erinäköisiä taas kuin kuvissa mutta ihan hyviä. Rumpali tuli mona kertaa sanomaan: Äiti, nämä on parhaimpia keksejä mitä olen syönyt.
Joten vaikka itsestä alkuun tuntui että taas epäonnistuin keittiössä niin taisin mä sittenkin onnistua! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti