sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Siskolle

Eilinen päivä oli ihana. Iltapäivällä vietettiin lasten serkkutytön 10v synttäreitä. Ihanat pihajuhlat. Illalla käytiin koko perhe kävelyllä. Mä niin nautin siitä. Koko perhe yhdessä, kauniit maisemat. Meidän omaa hulluttelua, iloittelua. Sitten vielä mies pystytti poikien kanssa pihaan teltan ja perheen miehet nukkuivatkin siellä yönsä.

Tänään samanlainen ihana, leppoisa yhdessä olo on jatkunut. Paljon ulkona oloa, grillausta, mummilla ja papalla kahvilla käynti, jonne tuli myös mummin sisko miehensä kanssa. Ekaa kertaa tänä kesänä bikinin yläosa päällä, mekon seurana. Neuloakin ehdin.

Olen paljon jutellut lasten kanssa huomisesta. Meillä on kivoja suunnitelmia siskon & lasten kanssa. Huomista odotetaan kovin, toivottavasti ipanat ei herää kuitenkaan kukonlaulun aikaan jännityksestä. ;)

Siskolla on pian synttärit ja nimpparit joten vien hänelle huomenna lahjan: itse tehdyt pitkävartiset villasukat(ne on ihanat kylmillä ja nytkin viileinä kesäaamuina/-iltoina), meriaiheinen laukku (siskon perheellä on oma vene) sekä muumilautanen (sisko kerää niitä). <3

pitkävartiset villasukat

ohje: perussukat omasta päästä. Varressa muutama kavennus ennen kantapäätä
lanka: 7veljestä raita, yksi kerä riitti
puikot 3,5mm
koko: n 38

Mukavaa alkavaa viikkoa, nautitaan kesästä ja lämmöstä <3

2 kommenttia:

  1. ihania viemisiä siskollesi. Nyt on ollut ihana lämmintä. Ihanaa kesälomaa teille!

    VastaaPoista
  2. tinyangel, Kiitos <3 ihana auringon paiste jatkuu. nautitaan kesästä <3

    VastaaPoista