perjantai 17. kesäkuuta 2011

Ystäviä


Pojat ovat viihtyneet kesäkerhossa. Se on 3h aamupäivisin. Eilen ja tänään olivat siellä. Käytin sen ajan tyttöjen kanssa ystävien näkemiseen.

Eilen menin tyttöjen kanssa ystävän luoke. Vietiin kummipojalleni saippuakuplat tuliaiseksi. Niitä siinä pihalla puhallettiin. Se on Helmin lempipuuhaa. Juotiin aamukahvi hyvässä seurassa joen rannalla. Ihanaa.

Tänään meille tuli kerhon ajaksi pari ystävää&lasta. Juotiin aamukahvi sisällä ja sitten mentiin pihalle aurinkoon. Ihanaa kun taas paistaa.

Mulla oli viikon kirppispöytä. Siskon kanssa puoliksi. Eilen kävin taas siistimässä meidän pöytää ja löysin farkkulegginsit 3e. Hyvä löytö, olen sellaisia tarvinnutkin, kun parissa omissa jo niin kuluneet polvet. Tänään pitää käydä tyhjäämässä pöytä, toivottavasti ei tarvitse kauheesti kotiinpäin tuoda.

2 kommenttia:

  1. kivaa on ollut nauttia auringosta pihalla <3 tietysti hyvässä seurassa ;) ne saippuakuplat oli ihan parasta <3 toivottavasti sait tavarat muyytyä, niitä ei oo kiva viedä takas kotiin ;)

    VastaaPoista
  2. pumpsi, Saippuakuplat on kivoja, niitä on piuhallettu ja paljon <3 no, oli sitä tavaraa onneksi mennytkin vaikka kyllä sitä taas reilun ikeakassillisen joutui kotiinkin tuomaan.. :P

    VastaaPoista