tiistai 4. lokakuuta 2011

Eilinen sadepäiväEilen oli sadepäivä. Ne on ihania silloin kun niitä ei ole jatkuvasti. Jotenkin olen viime aikoina oppinut nauttimaan niistäkin. Aina vaan enemmän.

Eilinen sadepäivä oli meillä leipomispäivä. Tehtiin mustikkamuffinseja ja sämpylöitä.

Iltapäivällä lähdettiin kävelemään sateeseen. Mentiin Rumpalia koululle vastaan. Helmillä ja Peikolla oli uudet sateenvarjot. Helmi on oikea pikkuprinsessa. On niin onnellinen kirppikseltä löytämästäni prinsessamukista ja sateenvarjokin piti tietty olla prinsessa sateenvarjo. Prinsessat, Hello Kittyt ja petshopit ovat meidän pikkuneidin mieleen.

Helmin tuulipuvulla (viime viikoinen löyty -50%) on ollut paljon käyttöä. Välillä sitä vaan tekee hyviä löytöjä. Varsinkin silloin kun ei oikeastaan edes etsi. :)

3 kommenttia:

 1. Lämpimiä tunnelmia kuvissa :) se on kyllä totta, että parhaat löydöt tekee just silloin, kun ei ole oikeasti edes mitään etsimässä (tai sitten kun ei ole rahaa ostaa niitä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania leivonnaisia. Sadepäivätkin voi olla tosi kivoja. Sateenvarjo on parhautta, ainakin jos meidän 3 vuotiaalta kysytään.

  VastaaPoista
 3. sufferiina, Joo, toi on tosiaan kans yks: jos oot kaupoilla lähes rahattomana niin törmäät kaikkiin hyviin aletuotteisiin ym juttuihin. :)

  katri, Joo, sadepäivissäkin on sitä jotain ihanuutta. Oon niin onnellinen kun olen niistäkin oppinut tykkäämään. Nykyään mut saa jopa uloskin vaikka sataisi :D joo, sateenvarjot on kova juttu täälläkin :))

  VastaaPoista