sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Syysloma
Perjantaina alkoi syysloma. Aloitimme loman niin että minä ja lapset pakattiin laukut ja mentiin vanhempieni kotiin yöksi. Mummu ja pappa eivät olleet kotona, mutta halusimme mennä sinne. Meillä kun edelleen tuo remppa kesken, lämminvesi ei tule, ei ole pyykkikonetta jne.. Perjantai-iltana sitten saunoimme, lapset lotrasivat ammeissa ja pesin pari koneellista pyykkiä. Katselimme kuorosodan telkkarista.

Lauantaiaamuna pojat lähtivät mummin ja papan kanssa mökille. Voi kuinka olivatkaan sitä odottaneet! Ihanaa kun pojat pääsivät mukaan.

Minä sitten lähdin tyttöjen kanssa käymään kirppiksellä. Ostin mm tytöille tuon leluauton jossa nyt petshopit matkustelevat ja itselleni 2eurolla mustan pitkän mekon.

Tästä on hyvä aloittaa Loma.

3 kommenttia:

 1. Kiva kun pääsette välillä remonttia pakoon. Varmasti aika rankkaa ilman lämmintä vettä. En tiedä pystyisinkö minä olemaan ilman. Toivottavasti saatte remontin pian valmiiksi! Oikein ihanaa syyslomaa teille kaikille. Kivoja kirppis löytöjä.

  VastaaPoista
 2. ihanaa lomaa <3 ja voimia remonttiin. kyllä se valmistuu <3

  VastaaPoista
 3. tinyangel, kyl sitä tosiaan jo kovasti toivoo lämmintä vettä sisälle kun ollut jo sieltä heinäkuulta saakka ilman.. mutta päivä kerrallaan, kyllä tää vielä joskus valmistuu. toivon.. :) kiitos <3

  pumpsi, kiitos <3

  VastaaPoista