tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivä


Ensilumi on tullut. Sitä lähdin aamulla ulos lasten kanssa ihmettelemään. Lapsilla oli hauskaa! Omat uudet talvikengät pääsivät käyttöön.

Remontti edistyi tämän juhlapäivän aikana. Nyt uuteen vessa/kylppäriin/saunaan tulee jo valo ja uudessa eteisessä hieno katto. Huomenna isäni lupasi tulla jatkamaan eteisen remonttia. Ihanaa kun saamme tämän jutun kanssa myös apuja läheisiltä.

Tämän päiväisten remonttijuttujen päättyessä kävimme koko perhe kotipitsassa syömässä. Sen jälkeen kävimme vielä miehen siskon perheen luona kahvilla.

Lapset ovat nukkumassa, huomenna taas arki. Katselen vielä linnan juhlia ja taidan mennä itsekin suht ajoissa nukkumaan. Jotenkin väsy olo. Ja mulla on ollut koko päivän niska niin jumissa ettei pää ei liiku mihinkään ja koko ajan särkee.

Ihana päivä kuitenkin kaikenkaikkiaan. Piipahtipa rakas ystäväkin ovella tuomassa pikkujouluyllätyksen. Koko perheelle jotakin pientä kivaa. Kiitos ihana! Ja kiitos myös toiselle rakkaalle ystävälle joka jo aikaisemmin on tuonut meille pikkujoulumuistamisia. Ootte ihania! <3

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille

3 kommenttia:

 1. ihanat kengät sinulla! Minunkin pitäisi ostaa uudet talvi kengät, jotkut ihanat. Hyvää itsenäisyyspäivää! Oletpas saanut ihania pikku yllätyksiä. =)

  VastaaPoista
 2. ihanat kengät <3 rakasta ystävää on ihana muistaa <3 kiva, että remontti etenee!

  VastaaPoista
 3. tinyangel, kiitos. toivottavasti löydät hyvät talvikengät. mun oli pakko saada uudet, ei ollut ensimmäisiäkään. viime vuotiset talvikengät olivat vikaostos: heti jos lumi vähänkään märkää niin sukat litimärät. :( nyt pitäis olla hyvät. lämpimät ja pohja pitävä. siis liukkaallakin. toivon niin. :) kiitos ihanasta ylläristä <3

  pumpsi, kiitos :) Kiitos sinullekin ylläristä <3 remontii etenee, pikkuhiljaa...

  VastaaPoista