perjantai 16. joulukuuta 2011

Vielä yksi tonttupipo
Tein vielä yhden tonttupipon. Se menee pikkujoululahjaksi (no, kohtahan se isojoulukin jo on, mutta ehtiipähän käyttämään jo vähän ennenkin suurta juhlapäivää) 2v kummipojalleni.

Lehtiä lukiessani revin aina mielenkiintoiset jutut talteen. Esim hyvät, toteuttamiskelpoiset reseptit, kauniit kuvat, inspiraation lähteet, neule/askarteluohjeet jne. Sitten liimailen niitä vihkoihin/muistikirjoihin. Mulla on reseptivihko, joulufiilistelyvihko ja inspiraationlähde-muistikirja. Mukavaa touhilua ja noita muistikirjoja on niin kiva selailla... :)

4 kommenttia:

 1. Oi sä olet nähtävästi tilannut tuollaisia omia merkkejä! :) Tai sit sulla on ollut niitä jo kauankin, enkä mä vaan ole huomannut...

  Mulla on yhdessä muovitaskussa iso kasa kivoja kuvia, kaikkea kaunista tai hauskaa tai jotain jossa vaan on jotain ajateltavaa. En vaan ole vielä löytänyt niille tarpeeksi hyvää vihkoa/kirjaa.

  VastaaPoista
 2. ihania muisto-ja resepti vihkosia.Mullakin kaikkea säästössä siellä ja täällä. Saisimpa aikaiseksi laittaa ne edes yhteen paikkaan. Vihkoon jos saisin niin olisi kyllä ihana selailla sitten! Mäkin oon tilannut noita nimijuttuja, joita voi laittaa käsitöihin, mutta en muista mihin ne oon jemmannut, plää!! miksi mä hukkaan kaiken nykyään.... ihana,ihana pikkujoulu lahja!!

  VastaaPoista
 3. kiitos ihanasta lahjasta <3 mulla on kanssa kaikkia ohjeita, yhdessä paikassa tosin, mutta sekaisin kaikkea mahdollista, paitsi ruokaohjeet on keittiössä :D

  VastaaPoista
 4. Tiia, joo, tuli tilauttua noita. on siitä jo aikaa, mutta nyt laitoin ekaa kertaa sellasen kiinni. :)

  tinyangel, Kun saa laitettua johonkin kiinni siis muistikirjaan niin onhan niitä jotenkin kivempi selailla. mut eihän ne leikkeet mihinkään karkaa, laittelee sitten kun sellanen fiilis tulee :) toivottavasti nimijutut tulee jostain vastaan :)

  pumpsi, Ole hyvä <3

  VastaaPoista