torstai 28. kesäkuuta 2012

AlennusmyynneissäTiistaina lähdin aamusta kaupoille. Löytöjäkin tein. Itselleni rannekorusetin, korvikset, farkut ja toppi Only- liikkeestä. Lisäksi valkoinen kesäpaita Vero modasta. Korut ja farkut olivat -50%, toppi -30% ja paita -40%. Esikoiselle löysin lindexiltä -50% paidan jonka poika saa laittaa päälleen parin viikon päästä kun menemme lasten serkun rippijuhliin.

Tiistai- iltapäivällä naapuri huhuili minut ja lapset katsomaan heidän kanojaan. Olipa kiva käydä niitä katsomassa, elämys lapsille. Saivat syöttääkin niitä.

Tiistai-iltana Helmille nousi kuume. Eilen Helmi makasi koko päivän sohvalla. Päätin leipoa kotivinkissä olevassa ohjeella Whoopies-keksejä. Suklaakeksejä joissa välissä vaniljarahkaa. Veivät kielen mennessään. ;)

5 kommenttia:

 1. Hyvät ostokset! Ja namit keksit, oih!

  VastaaPoista
 2. Satu, Tekisi mieli vielä vähän ostoksille.. :) mutta ihan tarpeeseen, ainakin esikoiselta puuttuu tiettyä vaatetta. :)) ne oli nameja, pitää tehdä toistekin! ja oli helppo tehdä.

  VastaaPoista
 3. kaikkea ihanaa löysit. Minäkin yritän mennä nyt kun loma alkoi...jospa jotain minullekkin löytyisi?! herkullisia keksejä. Vai on teillä kanoja naapurissa. Ne on kyllä kivoja. Minullakin on ollut lapsena. hauskoja otuksia =)

  VastaaPoista
 4. ja oikein paljon hyviä vointeja sinne suuntaan! Toivottavasti parannutte pian niin voidaan nähdä. :)

  VastaaPoista
 5. tinyangel, Toivon että löytyy. Kyllähän siellä kaikenlaista kivaa myydään. :))Kiitos. Toivon että Helmille ei enää tänään nousisi kuume.. :/ Toivottavasti nähdään pian! <3

  VastaaPoista