keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Uutta kotiinEilen laittelin vähän pientä uutta kotiin. Ekassa kuvassa oleva perhospurkki on kirppislöytö eurolla. Olin löydöstä iloinen, koska aikaisemmin olen löytänyt jokunen vuosi sitten samaa sarjaa olevan kulhon. (toisessa kuvassa) Se on toiminut loistavana kiisseli/marjapuuro/salaatti kulhona. Eilen tein herkkusalaatin, joka tosiaankin on todella herkkua!

Kolmannessa kuvassa näkyvä enkelitaulu löysi eilen itselleen uuden paikan. Kun muutin talvela huoneiden järjestystä otin sen pois. Ajattelin jo ettei se enää seinälle tulekkaan mutta sitten tuli tunne että tuossa hyllyn alla on sen paikka. Enkelitaulukin on aikoinaan kirppikseltä ostettu. Enkelitaulun yläpuolella olevalla hyllyllä on turkoosi kynttilänjalka joka on kirppislöytö n viikon takaa parilla eurolla.

Olen halunnut yöpöydälleni pöytälamppua. Hyvä löytyi kirppikseltä 5 eurolla. Sopii makuuhuoneessamme oleviin väreihin kivasti.

Mulle tulee kotiin muutamia lehtiä. Jossain lehdessä oli tarjous että jos jatkaa tilausta niin saa kaksi finlaysonin tyynyliinaa. Tilausta tuli jatkettua ja ihanat lilat tyynyliinat saapuivat. Tykkään niiden väristä ja kuvioinnista todella paljon.

Kyllä aina pienikin uusia kotona piristää mieltä kivasti!

2 kommenttia:

  1. Ihanan purnukan löysit! Hyvää juhannusta koko poppoolle!

    VastaaPoista
  2. tinyangel, välillä on tuuri kirppiksellä kohdillaan :) kiitos samoin <3

    VastaaPoista