sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Liitutaulutarraa


Ostin liitutaulutarraa. Eilen aamulla laitelin sitä miehen avustuksella vähän sinne ja tänne. Yhden keittiön kaapin sivuun laitettiin pitkä pätkä. Se on sellaisella korkeudella että myös lapset voivat siihen piirtää.

Sen jälkeen laitoimme sitä (pätkistä jotka keittiönkaapista jäi) sähkökaapin oveen eteiseen. Siitä jäi vielä kaksi pientä pätkää jotka laitoin kiinni kukkaruukkuihin joissa toisessa on tomaatit ja toisessa omenat.

Tämän jälkeen liitutaulutarraa jäi vielä vähän jäljelle ja kuljin ympäri kotia miettien mihin sen käyttäisin. Lopulta siitä tuli pätkä minun vaatekaapin oveeni sekä pätkän poikien vaatekaappien oviin. Ja siinä se rulla olikin sitten kokonaan käytetty.

Nyt voi kirjoitella sinne tänne jotain kivaa ja piristävää. Tosi kätevää toi liitutaulutarra, nyt vaan sitten katsellaan kuinka ajan ja käytön kanssa on ja pysyy.. :)

(Yöpöydälläni uusi iltalukeminen, Sofi Oksasen Puhdistus. )

7 kommenttia:

 1. Ooh, sitäkö saa tarranakin! Liitutaulumaalia oon kokeillutkin, mutta tarrasta en ole kuullutkaan. Sehän oliskin kätevää! Oliko kuinka hintavaa?

  Tuo Puhdistus on mullakin vielä lukematta, täytyis kyllä tarttua siihen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi liitutaulutarra on kyllä kätevää. Oli nopeasti laitettu paikoilleen. Mut tosiaan vasta eilen laitettiin niin en vielä osaa sanoa pysyvyydestä.. Toivon että on hyvää!! Oon Juju kerhossa ja siellä oli tarjous jolla sai tuon rullan 5,50e.

   Olen tuossa kirjassa vielä alussa, mutta alku on lupaava... :)

   Poista
 2. Sitä liitutaulutarraa saa myös Tiimarista, pitkä rulla oli kympin hujakoilla, ja tosi hyvin on pysynyt. Ihana blogi Sinulla, ihan hurmaavia tunnelmia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että hyvin on pysynyt. Niin täälläkin ja varsinkin toi keittiössä oleva on ollut jo lapsilla kovassa käytössä :) Tosi kiva ja nopea idea. Kiitos, Sirpa, kauniista sanoistasi :)

   Poista
 3. Meilläkin odottaa liitutaulutarrarulla, heh, kivan pitkä sana.
  Bongasin jääkaapin päälle unohtuneen rullan tässä lahjapaperia hakiessa ja tarran kohteet olleet pohdinnassa. Ainakin lastenhuoneisiin ja ja ja...

  Tosi hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhuoneissa olisi kanssa kiva. Meillä on tyttöjen huoneessa sellanen liitutaulu (pieni) joten en nyt sinne (vielä) laittanut. Mutta ainahan tuota voi lisää ostaa.... :D

   Poista
 4. Ostin ko. liitutaulutarra rullan Porin prismasta. Ei häävi. Liimasin tarran kovalevyn kappaleeseen. 5 vuotias pojanpoikani alkoi piirtelemään mukana tulleilla liiduilla. Siitä kun ei tullut yhtään mitään. Liidut katkeilivat melkeinpä puhaltamalla. Tarran pinta niin liukas, että juuri mitään ei jälkeä jäänyt. Katkenneen liidun murtokohdalla sai hiukan jotain näkyvää pintaan Silkkaa rahan haaskausta sekin 9 euroa. No, jätetään taas prisman tuotteet joksikin aikaa rauhaan. Rihkama kauppa mikä rihkamakauppa.

  VastaaPoista