torstai 10. tammikuuta 2013

Talvea parhaimmillaan!

Nyt on nautittu talvesta! Kaikesta niistä talvijutuista joista kesällä aina puhutaan. Lauantaina menin lasten kanssa pulkkamäkeen. Meidän seurassa oli myös Peikon eskarikaveri. Sunnuntaina mies meni poikien kanssa hiihtämään ja vielä illemmalla minä menin lasten kanssa taas pulkkamäkeen.

Tiistaina tytöt halusi mennä mummulle ja papalle viettämään päivää ja minä sitten vein pojat luistelemaan.

Helmi on puhunut viime kesästä lähtien luistelemisesta. Ei ollut vielä koskaan luistellut ja oltiin paljon puhuttu että sitten talvella molemmat tytöt pääsevät luistelema

Rusinalle löysin syksyllä harjoitusluistimet kirppikseltä. Helmillä ei vielä sellaisia ollut, joten menin eilen tyttöjen kanssa kauppakeskukseen. Tyttöjen Minni luistimet oikeassa koossa löytyivät Anttilasta. Herkuteltiin sitten vielä pienet jätskiannokset jäätelöbaarissa.

Pakattiin autoon kaikkien lasten luistimet ja kypärät + eväät. Haettiin pojat koulusta/eskarista ja mentiin luistelemaan. Voi riemua! Molemmat tytöt olivat jäällä ensimmäistä kertaa. Paljon toki kaatuilua, mutta myös kivasti menivät hissukseen eteenpäin. Onnistumisen iloa, uuden asian riemua! Pojat innoissaan opettivat pikkusiskojaan. Ihana porukka. Sisarrakkautta. Tappelua (paljon ;) )ja sitten taas haleja. Meidän oma tiimi.

Oli kivaa ja kovasti on kyselty koskaan mennään taas. Pian mennään. Onneksi on vielä talvea jäljellä, nyt nautitaan!

Esikoisella onkin taas tänään koulussa luistelua, peikolla huomenna eskarissa.

Rakkaalla ystävällä on tänään syntymäpäivä, hänelle vein eilen oma tekemän kortin sekä pienen lahjan (Oriflamea ja suklaata)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti