keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Pyöräretkellä


Kolme nuorinta on kesäkerhoilleet kaksi päivää. Pienin ensimmäistä kertaa ilman äitiä. Sellainen pehmeä lasku syksyllä alkavaan kerhoon kun nyt saa kerhoilla sisarusten kanssa. Hyvin on tytöllä mennyt. Ensimmäisenä päivänä taisi äidillä olla vaikeampaa.. ;)

Olen sitten kerhon ajan viettänyt laatuaikaa esikoisen kanssa. Tärkeitä hetkiä, niitä on kuitenkin aika vähän. Siis hetkiä joita voisi viettää yhden lapsen kanssa kaksin.

Ensimmäisenä päivänä leikkipuistoilimme eväiden kera. Eilen Menimme pyöräretkelle. Pidimme myös evästauon.

Mies pystytti poikien kanssa maanantai-iltana teltan. Siellä pojat ovat nukkuneet nyt kaksi yötä. Kotipihassa. Kotiretkeilyä. :)

Eilen kävimme jälleen rannalla. Mnäkin uskaltauduin uimaan! Kesäkuun alussa. Tämä on oikea ihme. Usein tarkenen uimaan vasta heinäkuun lopussa. Ihana, ihana kesä!

Tänään lapset eivät kerhoile. Sisko ja lapset tulevat meille viettämään päivää. Vaikka mitä kivaa siis tiedossa.

Tätä on odotettu. Lomaa. Ei kellon katsomista. Fiiliksellä mennään. Vapaus. Likaiset varpaat, kesäntuoksu, lintujen laulu.

6 kommenttia:

 1. Sinulla on ihania kesäisiä postauksia!
  Kaikkea hyvää koko perheen elämään!

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa kesää teille! Rohkeaa tuo talviturkin heitto kesäkuussa ;) (mulla taitaa pysyä talviturkki läpi kesän niinkuin yleensäkkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Mäkin olen enemmän rannalla olija kuin vedessä. Mutta on se talviturkki kuitenkin pois heitettävä :))

   Poista
 3. Kyllä, vesi on ihmeellisen lämmintä! Turkki läks täälläkin jo monta kertaa :-)
  Kesäisen makuista kesäkuuta teilläkin vietetty.

  VastaaPoista