torstai 7. marraskuuta 2013

KotipäiväEilen vietimme piiitkästä aikaa ihan vaan kotipäivän. Ei menty tyttöjen kanssa minnekkään ja illallakaan ei kenelläkään ollut harrastuksia. Tuntui hyvältä ihan vaan olla, olin niin kaivannut sitä. Ei ollut kiire minnekkään ja ehdin aamupäivällä kaikessa rauhassa ulkoilla tyttöjen kanssa omalla pihalla. Tytöt viihtyvät hiekkalaatikolla nyt kun ollut sateista, niin veden kanssa on kiva läträillä ;)

Kotipäivä myös sen vuoksi että esikoinen vietti myös kotipäivää. Flunssa on iskenyt meidän koko perheeseen. Toisille enemmän, toisille vähemmän. Itselläni ollut maanantaista asti kurkkukipua ja eilen se sitten yltyi. Nuhaa, yskää ja kurkku t o d e l l a kipeä. Illalla äänestä oli jäljellä enää rippeet. Illalla nukahtaminen oli vaikeaa kun kurkku oli niin kipeä..

Saipahan pojat ainakin aamulla naurut ennen kouluun lähtöä kun puhuin heille tällä "pikkuoravat" äänelläni. Ei voinut itsekkään muuta kuin nauraa.. Kurkku kipu on hieman hellittänyt mutta ääni tosiaan aikalailla poissa.

Eilinen kotipäivä oli siis tarpeen. Kaikinpuolin. Lapset leikkivät sovussa (jes ;) ) ja minä neuloin ja join teetä. Postikin toi ihanaa luettavaa. Sainkin valmiiksi villasukat 3vuotiaalle. Lankana ystävältä lahjaksi saatu Nalle Taika-lanka. 3mm puikot. Ihanan värikäs lanka!

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan värikästä lankaa, täytyykin katsoa löytyisikö lähikaupasta... Paranemisia sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihanaa lankaa. Piristävää. Tykkään kovasti ja lapset tykkää myös :)

   Poista
 2. Pikaista paranemista!

  Kotipäivät on välillä tarpeellisia. Minä taas välillä nautin jos päästään koko porukalla vaikkapa kaupungille, tässä kotona tulee työn puolesta oltua niin paljon, vaikka toki kerhoissa käydään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.jotenkin tämä syksy ollut yhtä hulinaa. Vaikka olenkin kotiäitinä niin joka viikolle on riittänyt jotain menoa (keskusteluita, lääkäreitä, pakollisia asioiden hoitamisia..) Kotipäivät todellakin on tarpeeseen välillä.

   Poista