torstai 14. marraskuuta 2013

MaatuskatTörmäsin parissa blogissa ihaniin Maatuskalapasiin. Maatuskat on ihania joten olihan ne pakko tehdä! olen tehnyt todella vähän kirjoneuletöitä, mutta ajattelin että tälläiseen pieneen kirjoneuletyöhön uskallan kyllä tarttua! Ja kaipasin kovasti lapasia lämmittämään käsiäni ja Maatuska lapaset olisi mahtavat!

Lankana 7veljestä. 3,5mm puikot. Ainoo mikä harmittaa on se, että tuo harmaa olisi saanut olla vaaleampi niin maatuskakuvio tulisi paremmin esille.. Mutta kun inspiraatio iski niin mun oli p a k k o  päästä heti näitä neulomaan ja nämä oli langat joita minulta löytyi tarpeeksi...

Vaan kyllähän nämäkin ovat ihanat, niin tykkään tuosta maatuskakuviosta. Ja jos inspiraatio näihin vielä iskee niin sitten paremmilla väreillä. ;)

- - -

Eilen ennen puoltapäivää puhelin soi. Sieltä soitti ekaluokkalaisen opettaja. Poika kuulemma paleli ja tärisi koulussa ja olisi hyvä jos hakisin pojan kotiin. No toki lähdin heti hakemaan! Ja niinhän se on: poika on nyt kuumeessa.

Vietettiin rauhallista päivää, neuloin paljon. Sininen yllärityö eteni (nyt ei pysty jatkamaan, lanka loppui kesken! ) ja maatuskat valmistuivat. Toissapäivänä leivottu marjapiirakka maistui teen kanssa.

Posti toi ihanan Finlaysonin tarjottimen.( Se oli tilaajalahja siitä että jatkoin Meidän Perhe- lehden tilausta. )Välillä tilaajalahjat on sellaisia että tekisi mieli ilmottaa että lehden haluan mutta lahjaa en, mutta tuo tarjotin on mielestäni kaunis ja tulee varmasti käyttöön!

8 kommenttia:

 1. Ihanat lapaset ja varmasti lämpimät! Taitavat siirtyä minunkin "tahtoo tehdä" -listalle :-)
  Olisi muutenkin tilausta lapasille sukkien sijaan, lapaset näyttävät niin terveiltä kuraleikkien jälkeen...

  Ja tuo tarjotin on kyllä kaunis. Itselleni kävi kanssa niin jotta odottelen kerrankin tilaajalahjoja, innolla!

  Paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapasia munkin pitäisi. Lapsille ainakin. Maatuskalapaset kannattaa tehdä. Kyllä vaan ulkoilukin maistuu kun on maatuskat käsissä :)) Kiitos. Täällä on tänään kaksi sairaslomalaista: ekaluokkalainen ja mies.

   Poista
 2. Tosi kauniit maatuskathan niistä tuli ja nuo värit sopivat hienosti yhteen.

  VastaaPoista
 3. Uutena lukijanasi, lueskelin vanhoja kirjoituksiasi ja ihastuin teidän minupossuun...röhröh..terkkuja sille...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit mukaan . Kerrotaan terveiset :))

   Poista