lauantai 10. toukokuuta 2014

MuusaSain tämän valmiiksi! Kotoliving- lehden Muusa neuletakki. Ihana, tykkään kovasti. Tässä on kiva idea. Lehdessä oli ohje silmukkamäärälle, puikoille, idealle jne.. Mutta jokainen sai itse valita langat (jämälankoja, mitä kopasta löytyy) ja kuviot. Tätä tehdessä ei iske kyllästyminen. Koko ajan saa vaihtaa lankaa ja mallia. Tätä oli ihana tehdä!

Tein mm ainaoikeaa, pitsineuletta, palmikkoa, kuvioneuletta, helmineuletta, pöllöt... Jämälankoja tähän sai kulumaan todella (!) kivasti. Lankakoppa tyhjeni paljon (ja sehän tietää että sitten saa hyvillä mielin ostaa taas lisää ;) )

Mikä parasta niin tästä tuli sellainen mitä varmasti tulee pidettyä. Eilen oli taas niin kylmä ilma että tämä oli jo päälläni :)

Tämä odotteli pitkään keskeneräisenä kun musta isoveli lanka loppui. Tein sillä resorit, hihat ja sillä olisi pitänyt tehdä myös nappilista ja kaulus. Sitten keksin että tähän värikkääseen takkiin kyllä sopii myös hyvin okran värinen isoveli, jota lankakopasta kyllä löytyi! Tein sitten okralla nappilistan ja päädyin siihen että en neulonut kaulusta vaan virkkasin siihen vain yhden kerroksen kiinteitäsilmukoita. Nappipurkista löytyi iloisen keltaiset napitkin.


Ja Muusa on valmis käytettäväksi :))   (kaksi ylintä kuvaa otti meidän 5v, kiitos hänelle :) )

9 kommenttia:

 1. Vau, tosi kaunis! :) Ja voin vaan kuvitella miten ihanaa oli suunnitella ainaa seuraavaa väriä ja kuviota, ei varmasti alkanut neulominen puuduttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuon tekeminen oli kyllä niin kivaa että valmistui nopeasti. Ainoastaan seisoi keskeneräisenä tuon vuoksi kun musta isoveli loppui... Mutta sitäkään ei tosiaan lopulta tarvittu :))

   Poista
 2. Ihana, ihana!!!! Tykkään kovasti!
  Hineosti on 5 vuotias kuvannut..:)

  VastaaPoista
 3. Mä luulen ettet niin pidä tuosta villatakista ja tahdot sen lahjoittaa vaikka minulle :-D
  Ihana!!
  Näyttää juuri sellaista villatakilta mikä ei koskaan muutu tylsäksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :)) Tämä on kyllä sellainen piristysvillatakki. Ja lämmin. :))

   Poista
 4. Kivan näköinen! Hauskoja nuo pöllöt!

  VastaaPoista