maanantai 19. toukokuuta 2014

Viikonloppu jännitystä ja voimaa


Viime viikko oli todella raskas. Tuli monia asioita jotka painoivat mieltä. Asioita, muutoksia. Välillä tuli iltaisin, lasten mentyä nukkumaan, itkettyä sitä ulos. Kun saa purkaa pahan olon pois niin tulee lopulta se fiilis että kaikesta selvitään. Eivät nämä asiat mitään maailman vakavempia ole, mutta sellaisia mitkä liittyy meidän oloon ja mitkä omaa oloa painavat..

Mutta nyt tosiaan alkaa olla olo, että kyllä tämä tästä. Asiat muuttuu, mutta silti voi kaikesta löytää sen hyvän. Kaikesta voi kuitenkin pitää edes osin kiinni. Ihana viikonloppu antoi myös paljon voimaa. Tästä on hyvä jatkaa!

oriflame tilaus tuli perjantaina. Ihania uutuksia! Hiusnaamioita olen alkanut käyttää ja tuntuu että vihdoin hiukseni ovat edes jonkinasteisessa kunnossa.. :)) Perjantaina kävin tyttöjen kanssa kaupungille, 5v sai valita etukäteis nimipäivälahjan. Tavattiin siellä myöskin tytön kummitäti ja kummipoikani. Kävimme jätskillä ja kiertelimme kauppoja.

Eilinen aamu oli oikea jännitysnäytelmä! Alinaa pisti jokin (ampiainen?) ja puoli tuntia sen jälkeen koiran koko pää turposi ihan kauheasti. Silmät turposi kiinni, huulet turposi ja tosiaan koko pää oli ihan hirmuinen. Säikähdettiin oikein kunnolla että jos kurkku turpoaa.. Juostiin naapureihin kyselemään kyypakkausta (meillä ei ollut!) ja lopulta saatiin lääkkeet ja turvotus laski pois. Huih, kun säikähdettiin!! Ja tästä opimme sen että aina se kyypakkaus otettavissa!

Iltapäivällä lähdimme siskontytön 3v synttäreille. Otettiin Alina mukaan, ei uskallettu jättää sitä yksin eilen ollenkaan jos turvotus palaisikin. Illalla vasta turvotus oli kokonaan poissa. Synttäreillä oli kuitenkin todella mukavaa. Aurinko paistoi, olimme pihalla. Paljon lapsia, iloa!

6 kommenttia:

 1. Välillä kunnon itkut parantaa maailmaa kummasti. Toivotaan, että kaikki kääntyy hyväksi♥
  Onneksi Alina selvisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se auttaa kun saa pahaa oloa pois. Toivotaan! <3 Onneksi. Kuulimme eilen että vanhempieni naapurin koira on kuollut samaiseen juttuun kun turposi niin että tukehtui :( Onneksi saimme kyypakkauksen ajoissa (siitä kiitos myös vanhempieni toisille naapureille!). Ja nyt kyypakkaus löytyy omastakin kaapista! Aina.

   Poista
 2. voi sua <3 itku onneksi helpottaa <3 onneksi saatiin nauutia ihanasta auringosta :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi kyypakkaus löytyi läheltä. Voimia. <3

  VastaaPoista