sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Viikossa



* Pieni suloinen kyltti löytyi jokunen aika sitten kirppisreissulla. Kahvi maistuu hyvältä kivoista kupeista. Pari uutta muumimukia piristää mieltä.

*Sain valmiiksi seeprasukat itselleni. Lankana Novitan 7veljestä Viidakko. Näistä tuli mielestäni kivat! Yhdistin sukkiin pelkkää mustaa. 3,5mm puikot. 12s/puikko.

*Saimme nauttia muutamana päivänä tällä viikolla sinisestä taivaasta ja auringosta. Kylläpä valo on ihanaa!

*Perjantaiaamuna laitoin päälleni legginsit ja ihanan kirppislöytö mekon. Harmikseni jouduin kyllä vielä ennen töihin lähtöä vaihtamaan asun verkkareihin ja huppariin kun legginsit painoivatkin kurjasti tikkejä/haavaa jalassani. Torstaina minulta poistettiin luomi... Onkin ollut särkyä jalassa jospa pian helpottaisi.

*Perjantai-ilta meni perinteisesti sohvalla neuloen, possu vieressä. Telkkarista Voice of Finland.

* Postilaatikossa oli ihana yllätys ystävältä. Sain ystävänpäivä lahjan.

* Olen jo pidempään haaveillut ihanista Vimman lettilegginseistä. Ne vaan ovat olleet loppu joka paikasta. Vihdoin huomasin eräässä kaupassa yhdet (!!) s- koon lettilegginsit ja pitihän ne äkkiä ostaa itselle. Tulivat postissa ja voi ihanuus! Vihdoinkin mulla ihanat lettilegginsit. :))

* Minä, mies ja tytöt mentiin eilen katsomaan Disney on ice. Kerran aikaisemmin olen ollut vanhemman tytön kanssa, hänen ollessaan n 3v. Kyllä oli upea esitys. Loppupäivä menikin kotitöissä ja leivoin jo vähän valmiiksi pakkaseen. Ensi viikolla juhlitaan 6v synttäreitä!

4 kommenttia:

  1. Ihanat legginsit. Muumimukit on minustakin tosi kivoja! Taas kerran hienot villasukat olet tehnyt. <3 Pikasta toipumista.Toivottavasti särky loppuu pian! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nämä lettilengginsit on ihan lempparit! Kauan näitä metsästinkin (joka paikasta loppu) ja voi riemu kun vihdoin löysin kaupan jossa oli tasan nämä yhdet!! :)) Kiitos paljon. Särkyä ei ole onneksi enää paljon. Välillä vaan jos on huonossa asennossa. Eiköhän tämä tästä. Tikit on kyllä aika kauan. Kaksi viikkoa.

      Poista
  2. Viikkoon mahtuu paljon mukavia ja kauniita asioita. Kiitos kun niitä kanssamme jaat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kun käyt täällä meidän kuulumisia lukemassa ja kommentoimassa <3

      Poista