torstai 18. kesäkuuta 2015

Raitapaita



*Kylmä on ollut. Jos ei ole satanut niin kuitenkin on ollut kylmä tuuli. Olen neulonut ja juonut kahvia..

* Ollaan viihdytty paljon sisätiloissa, Helgakin nukkunut peiton alla lämpimässä..

*Tiistaina ja keskiviikkona oli poutaa (mutta se kymä tuuli!!) ja meillä oli kaksi leikkipuistotreffipäivää. Tavattiin ystäviä ja lapsia. Varsinkin tiistaina oli todella kova tuuli ja tuli paleltua. Vaikkakin päälläni oli ihan takki. Uusi, ostos Tallinnasta. Taisinkin saada sen verran kylmää että nyt on kauhea nuha, nenä ihan tukossa.

*Sain äitiltä suklaata tuliaisiksi laivalta. Milkan oreo suklaata. Syntisen hyvää! Harmi (tai toisaalta onni ;) )ettei tuota saa täältä. Oikein suussa sulavan hyvää. Menikin kahvin kanssa monen monta palaa.. :))

*Sain vuosi sitten aloittamani raitapaidan valmiiksi! Ohje siis viime kesäisessä Kotivinkki lehdessä. Lankana Novitan Kaisla. Kiva perusneule joka todella helppo tehdä.

* Tänään olen siivoillut, käynyt kaupassa ostamassa juhannus ruokia.. Tein herkkusalaattia, söimme ekaa kertaa tänä kesänä uusia perunoita. leivoin raparperipiirakan. Harmi vaan kun sataa... Mutta enpä annan sen häiritä, vaan taidan lähteä kohta sohvalle viltin alle ja neuloa jotakin... :)


4 kommenttia:

  1. Harmillista tää kylmyys! Saa nähdä vietetäänkö koko kesäloma takit päällä. Toivottavasti EI! Ihana villaneule. JOtenkin saman tyylinen ainakin kuvassa, kun se sinun ostama tähtineule. Tosi ihana takki! Ihanaa tulijaissuklaatakin, nam! En oo tuota makua maistanut, mutta muita kylläkin. Mä en voi ostaa useinkaan suklaalevyä, kun tulee vedettyä se 1-2 päivässä. Niin hyvää etten voi vastustaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmi kun näin kylmä kesä. Jospa saisimme vielä lämpöä.. :/ Toi suklaa on kyllä taivaallista!

      Poista
  2. Hieno raitaneule!! Koskahan saisin oikean neuleen aikaiseksi...

    VastaaPoista