perjantai 26. kesäkuuta 2015

Villasukkia


Villasukkia on valmistunut. Yleensä kesäisin ei tee mieli neuloa villasukkia tai mitään muitaaan villajuttuja. Puuvillaisia tulee tehtyä kesäisin.. Mutta nyt on ollut niin kylmää että on tullut neulottua niitä sukkia.. :)

Sain valmiiksi pöllösukat ja pitsisukat. Pitsisukat olen aloittanut jo viime elokuussa ja pöllösukatkin viime vuoden puolella. Ovat pitkään olleet nekin keskeneräisinä laatikossa. Nyt vihdoin sain valmiiksi. Ja tarvetta villasukille onkin ollut. Tälläkin hetkellä nuo pitsiset jalassa..

Muutamia lämpimiä päiviä on onneksi ollut. Yksi niistä oli viime sunnuntaina. Meninkin sitten lasten ja vanhempieni kanssa viettämään päivää mökille. Aivan mahtavan ihana päivä! Yhdessä oloa, aurinkoa, nähtiin sukulaisia ja lapset kävivät pariin otteeseen joessa vilvottelemassa.

Eilen juhlimme etukäteen meidän pienimmän 5v synttärit! (oikea synttäripäivä on heinäkuussa) Tarjolla oli mm muffinseja, petshop kakku kuten viime vuonnakin, mutta se oli tytön toive ;) ) ja valkosuklaa-juustokakku.

Tänään on taas juhlaa. Menemme illemmalla siskon tytön 9v synttäreille!

Oikein hyvää viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat - ja herkkupöytä. :) Ehkä sitä muuten näyttäisi vähän kesäisemmältä pitsivillasukat jalassa! :D Täytyypä kaivella sukkalaatikkoa...

  VastaaPoista
 2. Ihana pöllösukat...tuollaiset pitsiset olen saanut Mehtäemännältä ja nekin olivat keltaiset..:) Alin kuva♥♥

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkia!! Nam, mitä herkkuja. Onnea 5v:lle näin hieman etukäteen. :)

  VastaaPoista
 4. Noi Pöllösukat!!! <3 Laitan sulle s-postia..

  VastaaPoista