keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Ihanaa postia

- Sain eilen puikko hukassa- blogin Anniinalta luovan leikin- postia. Ihana paketti olikin! Suloinen neulakirja. Niin tarpeeseen! Mulla on aina neulat hukassa kun niitä tarvitsen kun ne lojuvat siellä ja täällä. Nyt niille on ihana oma paikka! Sekä neljä aivan mahtavan suloista maatuska nappia. Iiiih, kun ne on ihania!

- Olen laitellut kirppiskamoja ja ekan satsin vienytkin myyntiin. Kaksi viikkoa on pöytä, toivottavasti edes pöytävuokran verran saisi sieltä. Muuten kyse on tavarasta eroon pääsemisestä, ei rikastumisesta. :) Joissain vanhoissa vaatteissa oli niin ihanat napit että otinkin niistä napit itselleni, enkä vienytkään kirppikselle.

- lankasykeröitä olen pyöritellyt palloiksi. Ne pysyvät paremmin selvinä lankakopassa ja ovat jotenkin suloisia palleroita. Ja niiden pyöritteleminen esim telkkaria katellessa käy huomaamatta, se on jotenkin terapeuttista :))

- Helmi leikkii paljon nukeilla. Laittaa niitä nukkumaan ja potalle. Riisuu ja pukee (no, äitiä pyydetään riisumaan ne ja pukemaan, itseltä se ei vielä onnistu) Nukke kulkee usein mukana kainalossa. Nuken sänkyä meillä ei ollut, joten Helmi laittoi niitä nukkumaan vauvan vaunuihin, sitteriin, lattialle.. Katselin sitä ja sitten välähti! Meillähän on vintissä vanha vaunukoppa. Se päätyi lastenhuoneeseen nukensängyksi! (ja menihän se Helmi itsekkin sinne koppaan pötköttää nuken kanssa.. <3 )

4 kommenttia:

 1. kuulostaa ihanalta paketilta <3 ja helmin nuken sänky on hyvä idea <3 mukavasti on tainnut loma mennä, nyt jo puolessa välissä <3 ehkä tässä pikku hiljaa alkaa parantua, ehkä kerettäisiin näkemään loman aikana? :)

  VastaaPoista
 2. Minä sain myös samankaltaisen paketin. :)

  Hyvä idea tuo vaunukoppa nukensängyksi! Lapsi voi huoletta kiivetä sinne itsekin, eikä hajoa niin helposti.

  VastaaPoista
 3. Ihanat maatuskat!

  Onnea kirppismyynnille! Mä muuten laitoin muutamalle vikalle päivälle siellä -50%, ja menipäs hienosti tavaraa! Ja tuli kyllä rahaakin ihan kivasti. Jos eroon haluaa päästä, suosittelen sitä loppupäivien alea. Eikä ole tietty pakko olla just -50%, voi valita itse onko joku muu prosentti. :)

  VastaaPoista
 4. pumpsi, Meillä on nyt lomalle jo niin paljon ohjelmaa, että tällä viikolla ei kerkii mutta jos vaikka ensi viikolla! <3 Kiva kun voit jo paremmin <3

  nzqu, Ihana paketti olikin <3 Totta, ei hajoa vaikka helmikin menee sinne "nukkumaan" nukke kainalossa. <3

  tiia, Samaa olin ehtinyt ajattelee jo itsekkin :D eli mäkin aion laittaa sen alen vikoille päiville. Jospa menisi kaupaksi! :)

  VastaaPoista