sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Synttäreille

Tänään menemme äitini syntymäpäiväkahveille. Lahjaksi vien jo aikaisemmin täällä esittelemäni villasukat sekä oriflamen vartalovoiteen.

Neuloin Helmille tossut. Jämälankoja tuli käytettyä. Idea on neulo jämälangoista- kirjasta mutta silmukkamäärät ja muutokset niihin tossuihin omasta päästä. Lankoina 7veljestä ja nalle. 3,5mm puikot. Toivon että Helmi pitäisi noita tossuja sisällä. Meillä vanha talo ja kylmät lattiat. helmi on kyllä siinä iässä että sukat revitään jalasta lähes heti pois. (siksi suosinkin nyt Helmillä sukkahousuja ;) ) Laitoin tossujen pohjaan jarruainetta, jotta eivät olisi liukkaat. laitoin jarruaineen vasta tänä aamuna joten nyt ovat kuivumassa.

Tänään sukkasato loppuu. Sain ihan kivan saldon:
4 paria aikuisten sukkia
2 paria lasten sukkia
1 pari lasten tossuja

Eilen mies ja pojat kävi miehen siskon perheen luona kahvilla. Toivat lainaksi alvin ykkösen ja kakkosen. Eilen katseltiin koko perhe se ykkönen. Oiskohan tänään kakkosen vuoro. :)

Jotain on valmistunut pukinkonttiinkin..

6 kommenttia:

 1. Söpöt tossut! :)

  Onko tuo vihreä myös sukanvartta vai mitä siitä on tulossa?

  VastaaPoista
 2. Hieno idea laittaa sukkiin jarrusydämiä! Kauniit sukat teit.

  VastaaPoista
 3. mistä ostit tota jarruainetta! tahtoo myös!

  VastaaPoista
 4. nzqu, Se vihreä on se mitä meni pukinkonttiin ;)

  ruiskaunokki, Kiitos :)

  tiny, Sain sen pumpsilta nimpparilahjaksi. Joka taas oli ostanut sen ompelukonekeskuksesta. on kyllä hyvä keksintö! meillä ainakin lattiat ja raput liukkaat jos pelkkä villasukka jalassa. vois laittaa omiinkin :D

  VastaaPoista
 5. Ai, se vihreä oli se salainen juttu. :) Kiva väri.

  Mulla on kanssa sitä liukuestetöhnää, haisee aika kauhealle. :/ sitä saa muuten eri värisinäkin, olen jossain nettikaupassa joskus nähnyt. Olen nimikoinut sillä päiväkotia varten Pikkumiehen villasukat - kaksi kärpästä yhdellä iskulla. ;)

  VastaaPoista
 6. nzqu, Mäkin oon noita aineita nettikaupoista katsellut. Hyvä idea pojan villasukissa ! :)

  VastaaPoista