perjantai 22. lokakuuta 2010

Kirpputorilta
Tuo kirja ei kylläkään ole kirpputorilta. Se tuli tänään postissa, on jujukerhon kk-kirja. ensi selailtuna kirja vaikuttaa hyvältä. Kauniita kuvia, värejä, ohjeita. Kirja pitää joskus selailla ajan kanssa läpi.

Maanantaina kävin kirppiksellä sillä välin kun pojat olivat 6v lastensynttäreillä. Kotiin asti ei kannattanut siinä kahdessa tunnissa ajaa, kun yhteen suuntaan ajoi reilun 30min. Löysin silloin mm tuon suloisen liivimekon Rusinalle. Löysinpä ihanaia kahvikuppejakin. Niitä oli myynnissä 12 ja otin (hölmö minä!) vain 6. Ne toiset kuusi on jäänyt harmittamaan.. :/ ihania lautasia löysin myös, ne olivatkin hankintalistalla, perheen kasvaessa myös astioita tarvitsee lisää.. (ja kun mä tohelo aina välillä tiskatessa/astioita laittaessa niitä onnistun pudottelemaankin.. :P )

Tänään kävin taas kirppiksellä. Piti varata kirppispöytä ja sen nyt vihdoin teinkin! Juoksin siinä samalla parissa minuutissa kirppiksen läpi (mulla oli mukana 3 väsynyttä lasta ;) ) ja löysin mitä etsinkin: kakkostoppahousut (2,5e) Rumpalille. Tänä aamuna eskariin lähtiessa mittari näytti -8 joten toppavaatteet ovat jo tarpeeseen.

Löysin samalla juoksemisella itselleni ruutuhousut 1e, ruskea paita (esim neuletakin alle) 0,25e ja tunika 3e.

Nyt se alkoi: Syysloma!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kirppislöytöjä sulla jälleen kerran!
  Olisit nyt laittanut kuvat astioistakin - olisi kiva nähdä ne kupit! ;)

  VastaaPoista
 2. hyvää syyslomaa!

  VastaaPoista
 3. Hyviä löytöjä! Onnellista lomailua!

  VastaaPoista
 4. sari, laitetaan joku päivä :)

  tinyangel ja satu, kiitos :)

  VastaaPoista