perjantai 15. heinäkuuta 2011

1v neuvolassa

Eilen oli Rusinan 1v neuvola. Hienosti meni, pieni sai kaksi rokotetta. Itkuhan siitä tuli, mutta rauhoittui nopeasti syliini. Rusina osaa juoda itse nokkamukista ja syö itse lusikalla. Syö jo samaa ruokaa kuin mekin ja juo tavallista maitoa. Rusina on nukkunut nyt 5 yötä pinnasängyssä, hienosti nukkuu. Ehkä kerran yösä havahtuu hereille mutta jatkaa heti uniaan saatuaan tutin suuhunsa. Tämä pinnasängyssä nukkuminen siis ihan uusi asia, tähän asti pikkuinen on nukkunut perhepedissä koko yön. Toisaalta oli haikeaa luopua pienestä kainaloisesta, toisaalta ihanaa nyt kun on taas tilaa nukkua ison kainaloisen vieressä ;)

Puikoilla uusi työ. Teen ilman ohjetta, slloin aina tietynlainen jännitys mukana: onnistuuko vai ei.

Eilen tuli uusi Novita, siinä oli muutama ihana juttu. Ja ihania uusia lankoja, joita on pakko jossain vaiheessa saada.

2 kommenttia:

 1. onneksi olkoon yksi vuotiaalle vielä kerran!
  Onneksi olkoon myöskin äidille, kun sai sänkyyn taas tilaa! =) Meillä vieläkin nukutaan osin perhepedissä. Poika on niin huono nukkumaan, että herää aika usein 3-5 aikaa aamu yöstä ja minä niin laiska, että nappaan pojan kainaloon ja kömmitään yhdessä nukkumaan. hih! On se vaan kuitenkin niin ihanaa herätä, kun pieni poika hymyilee ja toivottaa hyvää huomenta äiti. =)

  sinulla noita uusia käsityö projekja vaan syntyypi...mulla ihan jäissä!!! ollut jo jonkin aikaa. Nyt syyhyis hieman kädet, ku tuli tuo uusi novita...Poitsu haluaa kuuleman aappa apinan...=)

  VastaaPoista
 2. tiny, no, ei mekään ihan koko yötä kaksin nukuta. :) usein Helmi tulee viereen aamuyöstä. Rusinan pinnasänky taas on ihan kiinni meijän sängyssä joten mulla usein käsi pinnojen välistä Rusinan puolella turvaa tuomassa. <3 Kyllä ne pikkutuhisijat viekussa vaan on niin ihania, että ei onneksi ole vielä kokonaan tarvinnut luopua. ja pojatkin tulee aamulla herättyään kainaloon pötköttämään ja annetaan siinä kaikki kaikille aamuhalit <3
  eikun apinaa tekemään! :))

  VastaaPoista