lauantai 23. heinäkuuta 2011

Heureka!


Eilen menin junalla kolmen vanhimman lapsen kanssa Heurekaan. Dinosauruksia ihmeteltiin moneen otteeseen. Myös tiedehallit kiinnostivat, varsinkin poikia. Helmin mielestä dinot olivat kivoimpia, varsinkin dinovauvat.

Kotona keräsin keskimmäisten kanssa punaviinimarjoja. Hyvin saatiin jo kerättyä ja laitettua pakkaseen, tänään voisi urakkaa jatkaa.

Illalla käytiin vielä rannalla. Tällä kertaa minäkin jopa uin, joten talviturkki tuli heitettyä.

Pojat nukkuivat isin kanssa yön teltassa takapihalla, retkiläiset tulivat juuri sisälle. Menen laittamaan aamupalaa.

Nyt alkoi miehen kesäloma! :)

3 kommenttia:

 1. Mäkin harkitsen syksyllä Heurekaan menoa...on varmasti ihan kiva paikka!
  Meillä ei vielä tänä vuonna tullut punaviinimarjoja pakkaseen asti, jospa ens vuonna?

  Mä en oo vielä talviturkkia heittänyt...pulikoinut kyllä tossa meidän pikku uima-altaassa.

  Mukavaa kesälomaa teidän perheelle!!!

  VastaaPoista
 2. ihanaa kesälomaa <3 onkos suunnitelmia, että meette johonkin, vai teettekö mitä tuntuu ex tempore- meiningillä? Eka satsi punaviinimarjoja on täälläkin poimittu, ne laitettiin viiniksi käymään, saa nähdä mitä siitä tulee ;D ei olla kumpikaan ennen viiniä tehty.. ihana pikku telttaretki <3 lapsena omalla pihalla telttailu oli jännää ;)

  VastaaPoista
 3. tinyangel, on se kiva paikka. enempi siellä puuhaa isommille lapsille kuin pienille, mutta kyllä Helmikin tykkäsi olla. Mulla on välillä mennyt kesiä etten oo heittänyt talviturkkia ollenkaan. oon enempi sellanen rannassa lasten kanssa kahlaaja tai rannalla makoilija.. ;) mutta kiva se oli ihan uidakkin. kiitos paljon <3

  pumpsi, kiitos <3 Ei oo tarkkoja suunnitelmia. Suurin osa ajasta miehellä menee rempan tekemiseen mutta jos tuntuu siltä että johonkin mennään niin sitten mennään. Joitain päiväretkiä tai jotain mut ei mitään pitkiä reissuja. Koti pitää saada valmiiksi :) Yhdessä oloa <3 Meillä ei tätä iloa usein ole kun mies pitää niin vähän lomia joten nyt me nautitaan <3 toivottavasti teidän viini onnistuu. :) Mä keräsin pakkaseen puuroa, kiisseliä ja piirakkaa varten. pikkuretket, esim kotipihassa, on parhaimpia <3

  VastaaPoista