keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ostoksilla

Eilen kävin lasten kanssa kaupoilla. Piti ostaa esikoiselle kouluvaatetta, Peikolle kerhovaatetta ja tytöille vaatetta syksyyn. Hyvin kaikkea löytyikin mutta esikoisen kengät ja Peikon housut jäivät vielä saamatta. Eli vielä toinen kauppareissu tiedossa ennen koulun alkua.

Esikoiselle löydettiin Seppälästä huppari, farkut ja paksu hupparitakki. Peikolle ostettiin lindexiltä dinopaita. Tytöille lindexiltä leggareita ja tunikoita, Helmille pikkareita. Helmi on nyt kivasti oppinut vaipasta eroon. Yöllä on vaippa vielä varoiksi, mutta useimmiten se on aamulla kuiva. Helmi on nyt 2v 5kk <3

Itsellenikin löysin kaikenlaista: Prismasta lankaa, lindexiltä korvikset ja vero modasta mekko.

Iltapäivällä lähdettiin koko perhen kesäajelulle. Päädyttiin Riihimäelle, abc:lle jätskille. Siinä yhteydessä on jalokivigalleria jossa kävin. Ostin mulle ja pojille kivisormukset, itselleni rannekorun ja Helmille rannekorun jossa lukee tytön nimi. Kivisormukset vaan eivät olleet kovin kestäviä, Peikon oma on enää ehjä..

Iltapala tehtiin ja syötiin ulkona grillikatoksessa.

Mukava kesäpäivä.

4 kommenttia:

 1. Kouluvaatteita minunkin pitäisi lähteä lapsille etsimään. Esikoisen kanssa se puuha alkaa olla jo aika mielenkiintoista. :) Kiva kun sinäkin bloggaat vaatteista. :) Mikä lanka sinulla on nyt puikoilla? Kivan näköistä neuletta tulee.

  VastaaPoista
 2. Kaikkea olettekin ostelleet.Ihana tuo käsikorusi! Mäkin halusin alkaa virkkaamaan, mutten löydä mistään huopasen punaista lankaa, nyyh!

  Hyvin on Helmi oppinut kuivaksi, wau! Meilläkin kotona aika hyvin jo osataan pottailla. Eilen koko päivän ilman vaippaa ja vaan yhdet pissat vahingossa shorteihin.Yö vaippa kyllä vielä tosi usein aika isohko,(ainakin 1-4 pissat) ei kyllä enää niin iso kun vielä jonkin aikaa sitten.

  VastaaPoista
 3. Kouluvaatteita sitä meidänkin pitäisi lähteä ostelemaan. Ajateltiin keskittyä siihen pojan vikalla lomaviikolla. Onneksi meitin poika tykkää uusista vaatteista.

  VastaaPoista
 4. kauniita päiviä, Tulee blogattua vähän siitä ja tästä kun haluaa kirjoitella kaikesta pienestä kivasta jotka elämään kuuluu ;) <3 Puikoilla on noroa. ihanaa lankaa :)

  tinyangel, no voi. eiköhän sitä lankaa jostain löydy, pidän peukkuja. Hienosti teilläkin ollaan pääsemässä eroon vaipasta. <3

  cherry, Mun täytyy mennä ostelee koulujuttuja vielä toiseenkin otteeseen. puuttuu vielä kengät, penaali ja reppu :)

  VastaaPoista