maanantai 19. joulukuuta 2011

Pukinkonttiin





Kävin eilen lasten kanssa prismassa. Nähtiin joulupukki ja tehtiin ruokaostokset. Lisäksi ostin meille kotiin hyasinttejä. Ne niin kuuluu jouluun.

Lasten mentyä nukkumaan aloin tonttuilemaan. Laitoin lahjoja paketteihin. Nyt ne on hyvällä mallilla, vielä kun saisi ne loput lahjat ostettua..

Kummitytön pakettiin meni mm itse neulomani pitkävartiset villasukat. Lanka 7veljestä. Toisen sukan varteen kiinnitin homemade- merkin.

6 kommenttia:

  1. Ihania, tunnelmallisia kuvia taas! Hienot sukatkin! Mistä olet noita homemade-lappuja löytänyt? Olen koettanut itse etsiskellä firmaa, joka tekisi vastaavia omalla tekstillä, vaan enpä ole löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Sirpa, mun blogin kommenttiosiosta löytyy muutama paikka, josta saa tilata nauhoja. http://tiianlinna.blogspot.com/2010/05/kummitytolle.html
    Homemade-nauhaa myy ainakin kasityokori.fi.

    ...vaikkei multa kysyttykään. :D

    VastaaPoista
  3. kiitos Tiia kun ennätit vastaamaan :)
    taisin ite ostaa homemade nauhat tampereen käsityömessuilta sinellin osastolta reilu vuosi sitten. ja omalla nimellä varustetut nauhat tilasin euroteamilta :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos molemmille! Noin miljoona kertaa kun olen miettinyt itsekin, että kun kaikenlaisia käsitöitä värkkäilee, niin olisihan se hauskaa saada ne jotenkin "itetehyiksi" merkittyä. Ihanaa joulunaikaa teille! :-)

    VastaaPoista
  5. Onpa kaikenlaista kivaa sinulla sillä blogissa. Pitkältä aikaa selasin . Kovasti sinä teet kaikenlaisia käsitöitä ja askartelet. Kyllä oli ihanat ne pitkävartiset punaiset sukat. Lasten kanssa on varmaan monenlaista touhua ja ne kun kovasti oottaa. Taidat sinäkin pitää kynttilöistä. Rauhallista ja siunattua joulua koko perheelle. murmeli

    VastaaPoista
  6. Sirpa, on noi nauhat kyllä kivoja kiinnittää. aika usein se kyllä vaan unohtuu. :) oikein ihanaa joulunaikaa.

    murmeli, kiva kun taas kävit <3 kynttilät on ihania. ihanaa kun hyvä ystävä nykyään myy partyliteä niin sieltä saa kaikkea ihanaa :)) oikein ihanaa joulua myös sinulle <3

    VastaaPoista