lauantai 21. tammikuuta 2012

Arki on juhlaaLupasin aikoinani remontin keskellä lapsille että kun meille taas tulee lämminvesi ja päästään omaan suihkuun niin sitten äiti kyllä tekee mansikkakakun! Sen aika oli viime tiistaina!

Toinen juhlapäivä oli torstaina kun mies sai saunan siihen kuntoon että minä, mies ja esikoinen heitettiin ekat löylyt uudessa saunassa muiden lasten jo nukkuessa. Voi sitä riemua, oltiin yhtä hymyä koko porukka!!! Meillä on tähän asti ollut vain pihasauna. Mikä todella ihana sekin, oikea aarre varsinkin kesäisin. Mutta olen aina haaveillut että olisi myös talvea varten se sisäsauna. Mikä lämpeäisi nopsasti, johon pääsisi lämmittelemään pulkkamäen jälkeen. Johon olisi helppo mennä tuosta noin vaan, ilman pihan läpi juoksemista. Ja en meinaa edes uskoa todeksi: nyt meillä on se! Olen niin onnellinen.

Eilen sitten saunottiin koko perhe. Ensimmäistä kertaa koko sakki uudessa saunassa. Sen kunniaksi saunan jälkeen juustonaksuja ja tyttöjen jo mentyä nukkumaan katseltiin vielä poikien kanssa voice. Ihana saunailta. Tämä on vihdoin totta.

Remontissa on vielä tekemistä sekä eteisen että kylppärin puolella mutta kyllä nyt voi jo hymyillä!! Ollaan jo niin voiton puolella. On se kun muistelee miten kesällä aloitettiin. Purettiin koko vanha eteinen & vessa/kylppäri pois. Reikä seinässä, vapaa kulku ulos.. Onneksi oli kesä ;D Moottorisahalla olohuoneen seinään reikä. Purkamista ja sen kaiken moskan siivoamista. Ulos kulku tapahtui pitkin lankkuja jotka oli laitettu poluiksi että päästiin kulkemaan. Lasten kanssa (joista kaksi aika pientä) siinä oli välillä tekemistä. Jonkin aikaa oli vessakin kokonaan pois käytöstä. Silloin juostiin naapuriin anoppilaan.. Uudelleen rakentaminen, pikkuhiljaa eteenpäin. Ilonhetkiä, vastoinkäymisiä. Nyt tässä.

Vielä pitää laittaa listoja, eteisen lattia, sinne hommata säilytystilat, kuten kylppäriinkin. Vielä on rakennustarvikkeita nurkat täysi, tyttöjen huoneessa ulkovaatteet säilytyksessä pitkin poikin. Mutta nyt, nyt voidaan jo iloita. Ollaan jo niiin pitkällä.

Iloa!

Tein pojille nopsasti uudet tupsupipot. Lanka on paksua (novitan kelo, 8mm puikot. ohje talvi 2011 novitasta), joten valmistuivat todella nopeasti. mustavalkoinen esikoisen, hänen lemppari väriyhdistelmänsä tällä hetkellä. Värikäs pipo Peikon, hän on taas aina rakastanut kaikkia värejä. varsinkin kirkkaita. Keltainen on hänen lempparinsa.

Pojat ovat aloittaneet luistelukauden. Esikoisella on ollut luistelua koulussa ja Peikkokin on käynyt luistelemassa veljensä kanssa iltaisin. Keskiviikkona mies vei heidät luistelemaan, torstaina minä.

Tänään lapset on menossa vanhempieni luokse yökylään ja minä ja mieheni lähdemme rakkaan ystävän 30v juhliin. Mukava ilta siis tiedossa. :)

p.s. en pääse vastaamaan teille ihanille kommentoijille tuonne kommenttilaatikkoon..?? Mutta kiitos teille jotka olette sinne viestiä jättäneet, olette tärkeitä. <3

3 kommenttia:

  1. Varmasti mahtava tunne kun remontti alkaa valmistumaan! :) Ja ihania tupsupipoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana homma <3 ja hauskoja juhlia <3 niin kun sanot, toisinaan arki on juhlaa :D

      Poista