keskiviikko 11. tammikuuta 2012

RaitasukatTänään oli taas eräänlainen juhlapäivä remontin kanssa. Laitoin aamulla pyykkikoneen pyörimään. Hain kuivaustelineen säilytyksestä olohuoneeseen ja ripustelin lasten avustuksella pyykin kuivumaan. Remontin vuoksi meillä ei ole ollut pyykkikonekkaan käytössä kesästä lähtien. Voi kuinka pyykinpesusta voikaan nauttia kun nyt taas osaa arvostaa sitä että on kone jota voi käyttää. Omalla paikallaan uudessa kylppärissä joka valmistuu pikkuhiljaa kokonaan.

Aamupäivällä menin lasten kanssa pulkkamäkeen. Miinuksena vesisade, mutta onneksi se on jo muuttunut lumisateeksi. Kannoin samalla sisälle lisää puita ja nyt pienimmäisen nukkuessa lämmittelen kotia. Hörpin kahvia ja neulon muutaman rivin.

Sain valmiiksi sukat esikoiselle. Tietysti taas pojan valitsemat langat. Olisi halunnut musta-valkoista (se on hänen lempiyhdistelmänsä tällä hetkellä) mutta ei ollut tarpeeksi niitä värejä. Pitää tehdä sellaisetkin joku kerta. Niiden sijasta valitsi sitten nuo vihreäsävyiset langat.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että remontti on jo hyvällä mallilla. Sitä varmasti arvostaa asioita eri tavalla kun itsestään selvyyksistäkin on joutunut hetkeksi luopumaan. Ihania käsitöitä olet tehnyt <3

    P.s Mulla on Onnentunti viittä vaille luettuna, tosi koukuttava!

    VastaaPoista
  2. ihanaa tosiaan kun saatte remonttia pikku hiljaa valmiiksi asti. <3 <3 Ihanat sukat!

    VastaaPoista