lauantai 7. tammikuuta 2012

Pienet sukatSain kauniin värisen nallen marjaretki- lankakerän joululahjaksi ystävältä. Sain tosiaan myös siskoltani joululahjaksi lankakaerän (7veljestä polkkaa) ja ihan nauratti kuinka sisko ja ystävä tuntevat minut. Vaikka langat olivat erimerkkiä niin värit ja tyyli täysin sama. :)

Nallelangasta Rusina sai villasukat. Koko n 22. Pikkuneiti tulee huomenna 1,5v. pitää muistaa varata ensi viikolla neuvola. Ihana touhutyttö, pikkuisen touhuja on niin ihana seurata. Sanoja ei vielä tule, mutta osaa sanoa mitä auto sanoo, mitä kissa sanoo, mitä käärme sanoo.. Välillä tuler annananna, kun haluaa jotain. Ja osaa päällään nyökyttää joo tai ravistaa ei. Pienet kädet menee rinnan päälle puuskaan jos asiat ei mene niin kuin tahtoo. Tykkää hirmusti katsella kirjoja, katsellaan/luetaankin kirjoja moniamonia päivän aikana. Viime viikolla oli neidin ensimmäinen hammaslääkäri. Suussa onkin jo hampaita komea rivi, 16 hammasta.

Välillä remontin kanssa nauretaan, välillä tulee isku vasten kasvoja. Eilen oli takapakkipäivä remontissa. Suuri harmitus. Ainahan niitä tulee, nyt vaan pää pystyyn ja homma hoitoon toisella tavalla.

Toissayön olin lasten kanssa yötä vanhempieni luona. Saunottiin, katseltiin idols. Eilen aamulla lapset menivät papan kanssa ulos ja laskivat pihan pientä mäkeä pulkilla, liukureilla ja rattikelkalla. Ihanat punaposkiset lapset saapuivat sisälle.Onneksi lumi on ainakin vielä pysynyt.

3 kommenttia:

 1. söpöiset sukat! Harmi, että remontissa takapakkia. Toivottavasti saatte asiat kuitenkin kuntoon. <3 <3 <3 Ihanaa kun on lunta!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä remppaan, kyllä se siitä! Suloiset sukat, vielä suloisempi sukkien omistaja :)

  VastaaPoista
 3. tinyangel, kiitos. <3 Homma onneksi taas hoidossa, remontti taas edistyy. hiphei! :D

  berenike, Kiitos paljon. :)

  VastaaPoista