lauantai 13. lokakuuta 2012

Kynttilöiden loisteessa

Taas näitä kynttiläkuvia.. Mutta kun niistä vaan saa tällä hetkellä niin ihanaa tunnelmaa, hyvää mieltä. Laittelen kynttilöitä palamaan eri huoneisiin, sinne ja tänne. Kyllä on kaunista.

Nuo helmet tuohon kirppislöytölehteen ovat Pentikiltä. Siskoni ne löysi ja osti puolestani, tykkään kovasti.

Neulomiskopassa muutama keskeneräinen työ joita jopa neulon tällä hetkellä. Neulominen on ollut nyt hieman vähemmällä, mutta kyllä sieltä jotain pikkuhiljaa valmistuu... :)

5 kommenttia:

 1. Tunnelmallista. Heti sain palautetta kotonakin kun kynttilöitä sytytin, huomasivat mitenkä kaunista.
  Olen vaan aikasta arka niiden kanssa täällä sisätiloissa. Pelkään jotta joku vie mennessään, vahingossa.

  Ihanaa syksyistä viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tunnelmaa tuookin. Arka olen minäkin. Laåpset ja koira kun touhuuvat ympärillä. Voi käydä vahinko. Polttelenkin pääasiassa korkealla, joko sellasissa jotka roikkuvat katosta tai korkeilla hyllyillä mihin ei ylety. jos polttelen matalissa paikoissa, istun samassa huoneessa vahtimassa ja puhaltelen sammuksiin mennessäni.. Mulla on pari sellasta PartyLiten led-kynttilää mitkä syttyvät iltaisin ajastimella. Ne on ihania!! Tulee ihanaa tunnelmaa iltoihin ja kuitenkin voi antaa palaa rauhassa. Sammuvatkin sitten itsestään ajan päättyessä ;)

  VastaaPoista
 3. kynttilät on ihkuja, ja noi ajastettavat on parhaita, ei tarvi varoa ;) syksyn pimeys kaipaa vastapainokseen paljon valoa <3

  VastaaPoista
 4. kynttilät tuo ihanaa tunnelmaa <3 Joo, piemys tuntuu ihanalta kun saa muuten ympärille kaunista valoa. <3

  VastaaPoista