tiistai 2. lokakuuta 2012

Lipasto

Sain viikonloppuna tuon aivan ihanan lipaston meille. Voi kun tykkään siitä niin paljon. Se on vanhempieni vintistä ja on kuulunut isänäidinäidilleni. Tunnearvoa löytyy ja muutenkin niin suloinen. Se on ajan saatossa kulunut ja se tekee siitä mielessäni vain entistä täydellisemmän.

Lipaston päällä olevan pikkutaulun olen saanut äidinäidiltäni. Mummu ja pappa olivat olleet Romaniassa - 70 luvulla, taulu on sieltä ostettu.

Lipasto tuli meidän makuuhuoneeseen. Siinä aikaisemmin ollut hylly siirtyi poikien huoneeseen. Ja poikien huoneessa ollut pikkukaappi tuli olohuoneeseen. Pikkukaappia ajattelin vielä vähän hioa ja maalata, sitten kun saan sen valmiiksi niin eiköhän siitäkin tule kuvia..

Tyttöjen huoneen naulakotkin ovat jo seinällä ja niitä olen laitellut mutta niistäkin vielä puuttuu jotain pientä.. Niistäkin kuvia sitten valmiina.

Ihanaa tämä oman kodin laittaminen, nyt on taas sen suhteen innostus korkealla. Jospa tämän innostuksen aikana saisi remontinkin valmiiksi. Edes nyt tuo eteinen, sitä odotan. Ulkoseinät ja - rappusetkin vielä remontin osalta tekemättä, niiden toivon valmistuvan viimeistään (!!) ensi kesänä. Kylppärin sisustuksenkin toivon valmistuvan tämän syksyn aikana. Tässä riittää mulla siis puuhaa... :)

Eilen tein ompuista kanelisia omenaviipaleita. Piti sitten tehdä pannaria että sai koemaistaa tuon herkun. Ja hyväähän se oli! Myös turkkilaisenjugurtin kanssa, mies koemaistoi sen yhdistelmän illalla :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Välillä käy tuuri. Olin tuollaisesta haaveillutkin ja nyt sain sen porukoitten vintistä. Mikä tuuri! Siellä on vielä yksi pikkukaappi minua odottamassa, JEE! :))

      Poista