sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sukat
Illat ja aamun ovat jo pimeitä. Kynttilöitä tulee poltettua. Ne luo niin ihanaa tunnelmaa, että pimeyskään ei silloin haittaa. Päinvastoin se tuntuu ihanalta.

Neuloin siskontytölle villasukat lämmittämään eskarilaisen varpaita ilmojen kylmetessä. Sukat ovat tehty tytön toiveiden mukaan (värit ja raidoitus). Ihan perusvillasukat. Lankana 7veljestä, 3,5mm puikot.

Meillä on nyt jalkapalloviikonloppu! On poikien seuran järjestämä turnaus. Eilen pelasivat molemmat pojat. Olimme lähes 6tuntia kentällä tai sen laidalla. Koska oma turnaus niin olin itse pari tuntia kahviossa myymässä ja olin leiponut pari pellillistä mokkapaloja sinne myyntiin. Kotiin lähdettiin iloisina, pojilla mitalit kaulassa.

Tänään futispäivä jatkuu, vielä on esikoisella pelit. Toivottavasti keli on yhtä hieno kuin eilen. :)

2 kommenttia:

 1. Mukavaa sunnuntaita. Minä kanssa sytyän aamulla jo kynttilöitä ja niitä on pitkin päivää jossakin palamassa. Jotenkin tulee mukava tunnelma. Mulla alkoi korttisesonki jo nyt. Tuliruusutkin on tilattu.Teillä on paljon noita harrastuksia. Kiva olla mukana siellä.Kauniit sukat olet kutonut.
  anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät ovat kyllä niin ihania. Tykkään myös kovasti partliten ajastimella olevista led- kynttilöistä jotka syttyvät meillä aina iltaisin palamaan ja saa nukahtaa sitten "kynttilöiden" loisteessa kun niistä ei vaaraa. ja sammuvat sitten ajastimen ajan loppuessa. <3

   Poista