perjantai 4. tammikuuta 2013

Perjantaina





Neuloin itselleni pitkävartiset harmaat perusvillasukat. Lankana 7veljestä 3,5mm puikot. Näihin riittää yksi kerä. Kivat tehdä ja pitkävartiset villasukat on ihan parasta.

Kun kävin siskoni kanssa alennusmyynneissä ostin Gina Tricotista neulelegginsit -50%. Maksoivat oikeasti 24,90 joten maksettavaa jäi vieläkin n 12e. Tykkään näistä legginseistä tosi paljon ja onneksi kehuin niitä siskollenikin. Nimittäin sisko soitti eilen että on käymässä Gina Tricotissa ja nyt nämä legginsit on vielä suuremmassa alessa ja maksavat vain 5e kpl. Sisko osti itselleen ja minun puolestani minullekin vielä mustat ja harmaat. (kuvassa näkyvän neulehameenkin ostin samaisesta kaupasta viidellä eurolla)

Tänään siivosin perjantaisiivouksen eli vähän isomman siivouksen johon imuroinnin lisäksi kuuluu mattojen ulos vieminen ja lattioiden peseminen. Kun sain homman tehtyä join Rusinan kanssa teetä ja syötiin eilen leivottua pullaa. Sitten laitettiin Erinin Hunningolla-levy soimaan ja tanssin ympäri olohuonetta Rusina sylissä. Nämä tälläiset pienet jutu ovat sitä arjen parhautta.

Helmi tulee kohta mummulta ja papalta kotiin vietettyään siellä kaksi yötä. Sitten haemme pojat kotiin ja aloitamme viikonlopun karkkipäivällä. Niin ja Voice of Finland alkaa!

Ihanaa viikonloppua,

Sade

4 kommenttia:

  1. Ihana arki <3

    Ja voi, neulelegginsseistä minäkin haaveilen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arki on kyllä parasta. Ne hymyn hetket niissä.

      Poista
  2. ihanaa arkea! näyttää kivoilta noi legginsit.Tosi hyvä ale niissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi lisäalehinta ei ole kyllä enää yhtään paha :) Onneksi sisko kävi siellä ja soitteli mulle :))

      Poista