lauantai 28. syyskuuta 2013

Hetki Porvoossa


4 vuotias pääsi eilen ystävänsä 5vuotis synttäreille Sipooseen. Lähdimme siis matkaan koko perhe tyttöä viemään juhliin. Matka on pitkä joten siinä kahdessa tunnissa mitä juhlat kestivät ei kannattanut kotiin ajella.

Veimme tytön synttäreille ja me loput kävimme Porvoossa. Vanha kaupunki oli hiljainen, kaikki pikkuliikkeet jo kiinni mutta oli siellä taas ihana käydä! Siellä on oma tunnelmansa. Näyteikkunat kauniita, vanhat rakennukset myös. Lapsetkin tykkäsivät! Riimikon ikkunassa oleva liikkuva varis kiinnosti varsinkin pienintä. Käynti myös cittarissa, muutama uusi lankakerä. Virkistävää!

Take away kahvit ja hakemaan tyttö synttäreiltä. Siellä oli ollut 11 tyttöä juhlimassa. Pinjata, karkkihelmistä korujen tekoa.. Kyllä oli pikkujuhlija juhlista riemuissaan!

Kotimatkalla pikkuväki alkoi olla väsynyt, katselimme valoja ja tähtiä. Väsymyskiukku painoi mieltä, mutta lopulta olimme kaikki sitä mieltä että oli meillä vaan ihan paras ilta!

4 kommenttia:

 1. Porvoo näyttää kyllä aina niin kauniilta! Ehkäpä joskus itsekin pääsen... Ja pienet lankaostokset on mitä parhaimpia piristäjiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin kaunis! Ja lankaostokset piristäviä! Uusi lanka pääsi heti puikoille :)

   Poista
 2. Porvoo näyttää niin yksinäiseltä syksyssä. Onneksi kävitte kopistelemassa mukulakivikaduilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kuin talviunille mennyt kaupunki. Niin ihana aina..

   Poista