sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Poikien päivä


Tytöt kuulivat että pääsevät mummulle ja papalle viettämään päivää ja vielä yöksikin ja siitähän he innostuivat. Olivat jo aamulla aikaisin kengät jalassa odottamassa että koska pappa tulee hakemaan. Pääsivät viettämään ihanaa viikonloppua.

Me loput sitten menimme kylille katsomaan vanhoja autoja. Ajelivat tässä ympäriinsä näitä pikkukyliä, pysähtyivät hetkeksi että pääsi ihailemaan ja katselemaan autoja. Pojille mahtava juttu.

Sen jälkeen lähdimme vielä kaupungille elokuviin. Ostimme läjät irtokarkkeja ja menimme katsomaan monsterit yliopistossa.

Illalla pojat menivät kotitiellä skeittilaudoilla. Olin mukana ja katselin heidän touhujaan. Taivaalla näin kultareunaisen pumpulipilven, jonka yläreunasta lähti muutama säde ylöspäin. Kaunista.

(vihdoin sain laitettua hennat päähäni, johan se pussi odottelikin kaapissa kaksi kuukautta.. Päälläni uusi paita -50% alesta)

4 kommenttia:

 1. Rennon kuuloinen viikonloppunne.
  Komioita autoja ja kaaarkkipussi :-)

  Minun pitäisi tehdä jotain tälle eiminkäänväriselle hiuskuontalolleni....
  Pirteä hennapuna sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtokarkit ovat kyllä parhaita :) Kyllä tämä hiusväri piristää. Olenkin siirtynyt kokonaan hennaan :)

   Poista
 2. Kyllä vaan autotkin olivat ennen vanhaan komeampia kuin nykyään. Ihme juttu. Nykyään mielestäni vain harvaa autoa voi sanoa kauniiksi, muotokieli on jotenkin niin surkeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Kyllä noita vanhoja autoja ihaili mielellään itsekin. Kauniita.

   Poista