sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ensi lumessa..
* Eilen tytöt juoksivat aamusta pihalle. Lunta! Viihtyivätkin pitkään, laskivat mm mäkeä. Pojat olivatkin naapurissa kaverillaan yökylässä, tulivat vasta puolilta päivin kotiin..

* Mies vaihtoi autooni talvirenkaat. Hyvä niin, olipahan liukasta illalla kun ajelimme siskonpojan synttäreiltä kotiin.

* Kävin perjantaina ihan itekseni kirpputorilla. Kesällä mietin että maximekko olisi kiva. Sopivaa ei kohdalle osunut. Nytpä osui. Kesää odotellessa... ;)

 *Perjantaina tuli kuluneeksi 16v minun ja miehen ensitreffeistä.

4 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt ostaa Reinot jo pitkään! Toivoisinkohan vaikka joulupukilta :)

  Ihana pieni koira teille kotiutunut, kunnon lauma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen toivomaan :) Täällä meitä on tosiaan kunnon lauma. Olen niin onnellinen että olemme saaneet nämä kaikki <3

   Poista
 2. Näissä kuvissa lumi näytti yllättäen kivalta...en nimittäin ole vielä lumivaihteella. Ja teillä on muuten todella kaunis tapetti ja vanha ovi, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en ole vielä talvessa/lumessa mutta jotenkin se että on pikkupakkanen eikä kuraa niin on ihanaa eläinten kanssa. ;) ja lasten myös. se kuran määrä sitten myös sisällä on valtaisia..... :))
   Tuo on lempitapettini täällä. Ainoa vanha, joka oli jo valmiina täällä. Muissa huoneissa olikin sitten niin järkyt että piti vaihtaa. Vaikkakin taas se tilanne että pitäisi vaihtaa. taas voisi mainita lapset ja koirat... ;D Tuo vanha ovi löytyi liiteristä ja toin sisälle. Tykkään itsekin siitä. Se että se on hieman rikki, ei haittaa mitään, jotenkin kuuluu tuohon.. <3

   Poista