lauantai 12. lokakuuta 2013

Ulkona
Eilen oli ihana sää. Kaunis syksyinen luonto, aurinkoa. Lämmintäkin vielä, ei tarvinnut palella yhtään vaikka jalassa vain neulelegginsit mekon kanssa.

Oltiin ulkona kolmeen otteeseen. Ensin aamupäivällä minä, tytöt ja Alina lähdettiin kävelylle ja läheiselle hiekkakentälle leikkimään.

Iltapäivällä menin tyttöjen ja ekaluokkalaisen kanssa eväsretkelle tuolle samalle hiekkakentälle.

Sitten vielä minä, mies, ekaluokkalainen, Taisto ja Alina menimme kävelylle ja läheiseen metsään.

Ihana, ihana syksy!

Loppuun vielä 4veen piirustus. Jotenkin niin ihana. Kuten 4v sanoi: "ne aikoo halata"10 kommenttia:

 1. Kyllä tuo viimeisin kuva puhutteli aivan erityisen paljon, ihana!
  Kävisi aivan jonkin läheisyys-kampanjan logosta :-)

  Toivottelen aurinkoisia syysretkipäiviä paljon lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin! Tuo piirustus tuo hymyn huulille <3
   Kiitos samoin !

   Poista
 2. Tuo piirustus on ihan hirmuisen hellyttävä! Tosi suloinen.

  VastaaPoista
 3. Voi itku mikä uusi vauva! En olekaan hetkeen käynyt täällä lukemassa, kun on tämmöinen uutinen mennyt ohi. Jos teidän takkuturvat on sosiaalisia tapauksia, voisitte ehkä joskus lähteä meille Jokela-oppaiksi? Tai jos teidän pentuloinen haluaa tulla leikkimään meidän pihalle ;) Pelkään, että omat metsittyy ihan totaalisesti kun eivät pääsekään enää joka päivä koirapuistoon. Epäilen, että meidän toisessa sekarotuisessa saattaisi olla ripaus snautseria ja kun koiraa mietittiin snautseri oli myös harkintalistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vanhempi koira on sellanen mörökölli, varauksellinen vieraita kohtaan.. ;) Siis jos se on kiinni eikä vieraat rapsuttele niin sitten pärjää.. ;) (omassa porukassa on kyl sellanen nallekarhu sitten taas <3 )
   Mutta pennun kanssa voisi lähteäkin, jospa siitä tulisi vähän sosiaalisempi tapaus! :)) Teillä on kyllä ihania parrakkaita koiria, tosi suloisia!!

   Poista
  2. Mä tuun huutelemaan tänne kun ollaan saatu koko jengi ja maallinen omaisuus samaan osoitteeseen, sekä jotenkin arki rullaamaan (milloinkohan se on ;))

   Poista
 4. Onnea Alinasta! <3 Ja ihania, aurinkoisia syyspäiviä.

  VastaaPoista