sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Heureka!


Teimme eilen syysloman kunniaksi retken. Lähdimme aamusta ajelemaan Heurekaan. Meillä oli siellä todella kiva päivä!


Heurekareissun jälkeen lapset menivät käymään mummulla ja papalla ja minä ja mies kävimme kaksin treffeillä (leivoskahveilla) sen 17v päivän kunniaksi. Otimme palat mangokakkua ja kupilliset kahvia.

Illalla olimme jälleen koko perhe koossa. Katselimme yhdessä voice of kids. Illalla lasten mentyä nukkumaan valvoin leffan verran ihanan kainaloisen kera.

4 kommenttia:

 1. ihana päivä teillä! Kiva kun pääsitte vielä kaksitaankin leivoskaffeille. <3 <3 ihana kärsä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava lopetus syyslomalle <3 Ja kaksin treffit ovat tervetuleita. Niin harvassa nykyään ja niin tärkeää <3 Helga on kyllä söpis. :))

   Poista
 2. Kuulostaa niin mukavalta arjelta <3 Tuo sun kainaloinen on ihan huippu, paras!

  Me käytiin kesällä 2013 Heurekassa, kun oli vielä se Body worlds -näyttely, mä halusin ehdottomasti nähdä sen. Muuten en niin ehtinyt nyt siellä kiertääkään, aikoinaan kyllä olen käynyt kun tuli enemmän Helsingissä oleskeltua :)

  Paljon onnea vuosipäivänne johdosta, kunnioitettava määrä <3 Meillä tuli just 10 vuotta ensitapaamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kainaloinen on kyllä ihana <3Me käytiin edellisen kerran heurekassa 2012 kun oli dinosaurukset. Olin siellä silloin yksin kolmen lapsen kanssa, nuorin jäi kotiin. Nyt meni vähän paremmin kun oli kaksi aikuista ja lapset siitä vanhempia.. Vaikeeta oli olla siellä uhmaisen 3vuotiaan kanssa ilman sitä toista auttamassa... ;D oi niitä aikoja. <3 :)

   Poista