sunnuntai 5. lokakuuta 2014

TallinnassaLähdin perjantaina esikoisen kanssa Tallinnaan. Tätä reissua olimme odottaneet pitkään! Meidän oma pikkureissu, ihanaa laatuaikaa kaksin pojan kanssa.


Meillä meni reissu todella kivasti. Kiertelimme laivaa, kävimme välillä kannella. Teimme ostoksia. Maissakin kävimme piipahtamassa. Menimme reissun pojan ehdoilla. Mukavat muistot jäivät.

Olen haaveillut toisista converseista kauan. Katsellut välillä niitä, mutta en ole raaskinut ostaa. Mutta nytpä sainkin punaiset converset! Ostin Tallinnasta kun ne olivat siellä -50%.

Poika osti mm legoja. Kun hän rakenteli niitä hytissä, minä neuloin. Taas palmikkoa. :)

Ostin Tallinnasta kenkien lisäksi sukkalankaa ja kaksi uutta ihanaa kahvikuppia. Kyllä nyt taas aamukahvi maistuu! :)

8 kommenttia:

 1. Tuo kahvikuppi onkin kaunis. Se on ihme, miten pienikin matka virkistää ja antaa energiaa. Ja sekin, kun saa katsella merta ja olla vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit kahvikupit piristävät ihanasti kahvihetkiä. Niitä (kuppeja) ei voi olla liikaa. Meren katseleminen on kyllä jotenkin rauhoittavaa. (ainakin rauhallisen meren katseleminen) kovilla aalloilla minua kyllä pelottaa. Nyt onneksi oli hyvä keli.

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen retki, parhaassa seurassa <3
  Nuo tennarit on just niin ihanat jotta tahtois :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli. Oli ihanaa viettää esikoisen kanssa aikaa, ihan kaksin. Meillä oli todella hyvä reissu <3 Tennarit on kyllä ihanat. Pidän tuosta punaisen, syksyisestö väristä. Sopii just nyt tähän fiilikseen <3

   Poista
 3. Ihanat löydöt teit! Tallinnaan pitäisi kyllä itsekin joskus päästä, pitkästä aikaa. Kaunis tuo merikuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kiva välillä käydä. Mulla oli pitkä tauko tallinnassa käymisen kanssa mutta nyt viime vuosina oon käynyt noin kerran vuodessa.

   Poista
 4. Kiva reissu teillä! Voi kumpa pääsisin minäkin. Virkistäisi kummasti. <3 Ihanat nuo kengät ja muki!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava. Teimme reissun pojan 10v synttärin kunniaksi. KUn täytti pyöreitä ;D Kyllä se piristää. Kunpa pääsisit. Vaikka yhdessä miehen kanssa. Tai siskon. Tai ystävän <3 Kävi kyllä tuuri kenkien kanssa. Olin niistä jo n vuoden haaveillut. :))

   Poista