perjantai 3. lokakuuta 2014

Syksyinen luonto


Välillä käy niin että on kauan miettinyt että haluaisi jonkin tietynlaisen huonekalun ja sitten se ilmestyykin eteen kirppikseltä tai jostain muualta ihan nokan eteen..

Olen haaveillut uudesta tv-tasosta vuosia. Kriteereinä on mielessäni ollut että olisi valkoinen (tai puunvärinen) ja vanha(hko). Viime viikonloppuna naapuri hihkasi pihaltaan että otatteko tälläisen lipaston vai heitetäänkö pois. Kävimme katsomassa ja sehän oli juuri sopiva meille tv-tasoksi! (ehkä vähän korkea mutta muuten just täydellinen!)

Sunnuntaina lähdin Alinan kanssa kävelylle. Tytöt halusivat mukaan ja sehän sopi! Menimme sitten pellolle & metsään. Ihana aurinko ja syksyinen luonto! Tuollaisella jaksoi taas hyvin uuden työviikon.

Kyllä pitääkin kiirettä tämä uusi elämäntilanne. Työ, lapset, perhe, eläimet, kaikkien harrastukset, koti.. Siinähän se aika sitten meneekin. Ystävät, olette tärkeitä, te olette ajatuksissa mukana koko ajan. Aikaa ystävätreffeille ei ole kuten ennen, mutta kyllä sitäkin aikaa aina silloin tällöin löytyy. Tämä on nyt tämä elämänvaihe. Hulinaa riittää. Usein iltaisin ehdin istahtamaan ensimmäistä kertaa kotona vasta n 20.30. Mutta en valita. Tämä on elämäämme nyt, jokaisesta hetkestä nautitaan. Jokainen hetki on kallisarvoinen.


8 kommenttia:

 1. Tsemppiä kiireiseen arkeen! Taitaa olla ne ruuhkavuodet... :D

  VastaaPoista
 2. Elin itse ennen elämää, jossa selasin Ikean kuvaston ja talsin kauppaan ostamaan huonekalun. Koko hommasta puuttui prosessi. Haave muutoksesta, etsiminen, etsiminen, etsiminen. Toteaminen moneen kertaa, että en koskaan löydä sellaista. Epätoivoakin. Sitten tulee päivä, jolloin se on silmien edessä. SE! Juuri se, jota ei oikein osannut edes päässä ajatella ennen kuin se eteen ilmestyi. Hintakin todennäköisesti halvempi kuin halpatuontipotaskalla. Niin se huonekalu menee suoraan sydämeen ja muuttuu hetkessä tavattoman arvokkaaksi. Onneksi muutin elämäni suunnan ;)

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Kuulostaa tutulta. :)

   Poista
 3. Ihania tyttösiä kävelyllä <3

  Tuo unelmatavaran kohtaaminen on huikeeta. Itse tällä hetkellä odotan -just niitä- verhoja eteeni kävelevän :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä ne sieltä jostain ilmestyy. Ehkä silloin kun vähiten odottaa.... :)

   Poista
 4. voimia kiireeseen! Ruuhkavuosina pitäisi saada monistettua itsensä ainakin viisi kertaa. Yksi töissä, toinen lasten kanssa, kolmas siivoo, neljäs laittaa ruokaa ja viiden vaan on ja nauttii! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tuo vain oleminen ja nauttiminenkin on tärkeää! <3 Olet ihana <3

   Poista