perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu!Tänä vuonna neuloin pukinkonttiin viidet sukat. Äidilleni lilat palmikkosukat. Kahdelle ystävälleni pöllösukat. Siskolleni harmaat palmikkosukat ja ystävän pojalle perussukat. Siskoni sukat tein valmiiksi aattoaamuna ja paketoin vielä kahdet sukat. Ei sen enempää kiire tullut! ;D

Aatto meni samalla kaavalla. Puolen päivän aikaan lähdimme vanhempieni luokse, jossa myös siskoni perheineen. Jouluruokaa, kahvia, herkkuja,. Jännitystä ilmassa. 7 lasta. Joulupukki tuli muorinsa kanssa. Lahjojen jako. Papereiden repiminen, iloa.

Esikoisen suurin toive oli kaksi hobittilegopakettia. Ne tulikin. Ja poika on saanut ne jo rakennettuakin. Lisäksi sai mm ds pelin, dc hupparin..

8v suurin toive oli hobittilego linna ja sen hän sai. Vielä on rakentamatta, aloitettu kyllä. Täytyy auttaa poikaa saamaan se valmiiksi :) Lisäksi sai mm ds pelin, dc hupparin, minecraft pehmon..

5v suurin toive oli Hugo-koira. Sen kanssa on nyt sitten leikitty nämä päivät. Serkkutyttö sai saman koiran ja leikkiä aattona ja joulupäivänä riitti! Lisäksi tyttö sai mm frozenlego paketin, chichi laukkukoiran, vain elämää cd:n...

4v suurin toive oli legoviidakko puu. Sen rakensin tytön kanssa valmiiksi eilen. Lisäksi sai mm pompom pandan, frozen legopaketin, palapelejä..

Minä sain myös ihania lahjoja. mm ihana neuletakki (diesel), muumimuki, suklaata, mocamaster kahvinkeitin, lankaa, ihana rannekoru, kynttilöitä, yöpuku..

Eilen menimme vielä vanhempieni luokse syömään, myös sisko ja lapset siellä. Ainoa kurja juttu tänä jouluna oli se että esikoinen kuumeessa. Mutta ei annettu sen viedä jouluiloa, hyvin meillä meni.

Nyt vielä nautitaan joulun tunnelmasta, otetaan rauhallisesti. Lapset leikkivät uusilla leluillaan, rakentelevat legoilla. Nyt alan auttaa 4v:tä rakentamaan frozen linnan. Ja minun päivääni kuuluu sen lisäksi, neulomista, rentoa oloa. Ihanaa olla oman perheen kanssa ilman kiirettä!

2 kommenttia: